Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Team Coaching

Waarmakers

 • Beschrijving
 • Overzicht
 • Docenten
 • Testimonials

ALS JE ERGENS NIET HET LEF VOOR HEBT, DOE HET DAN ZONDER LEF.

WaarMakers_symbool_teamcoaching

Wil je als team meer professionaliteit neerzetten, efficiënter samenwerken en de communicatie optimaliseren omdat je merkt dat het wat stroef loopt? Is je doel vertrouwen, toegankelijkheid, betrokkenheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en blijvend resultaat vergroten en behouden?

Grijp je kansen en blijf wakker, in beweging en alert. Zorg ervoor dat je organisatie en medewerkers scherp zijn en boven zichzelf uitstijgen en hun eigen ambities kunnen blijven verwezenlijken in deze dynamische werkomgeving. Door voorop te lopen en gericht aandacht en tijd te besteden aan je team, houd je ze gezond en energiek waardoor de productiviteit wordt vergroot en het plezier blijft. De verhoudingen tussen mensen is immers het gebied waarbinnen het leren over persoonlijke en beroepsmatige zaken plaatsvindt.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, bel of mail
0620312035
info@waarmakers.nu

Hartelijke groet,
Nancy Verstegen

waarmakers van denken naar doen logo


Werkwijze
Wij van WaarMakers weten dat geen enkele uitdaging hetzelfde is. Daarom stemmen wij onze aanpak af op de specifieke wensen en behoefte van de organisatie én de mens. Samen stellen we een plan van aanpak op en ontwerpen we een op het team afgestemd leertraject met een blijvend resultaat. Met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en het bespreken van werksituaties door middel van onderzoek, reflecties, spel en oefening in communicatie gaan we in op dat wat er speelt en wat er nodig is om verandering mogelijk te maken.

Executive Coaching
Voor directeuren, leidinggevenden of eindverantwoordelijken is het zinvol om naast teamcoaching ook te kiezen voor Executive Coaching, zodat je als mentor kan waarmaken wat je met elkaar bent overeengekomen.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Tijden Overdag
Kosten (indicatie) Geen opgave
Les locatie type Op locatie, Conferentiecentrum, Bij het bedrijf, In overleg
Titulatuur Geen titel
Website http://waarmakers.nu/coaching/team-coaching-training/
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat
 • Pascalle Dubbeling
  Trainer / Coach Pascalle Dubbeling
  Docent

  RESULTAATGERICHT MAAR BOVENAL VOOR SAMEN EN IN VERBINDING KIJKEN NAAR DE REALITEIT EN DEZE ASPECTEN SAMEN BRENGEN!

  WaarMaker Pascalle DubbelingPascalle Dubbeling
  Trainer & Coach

  Mijn specialisme richt zich na jarenlange ervaring als trainer en (team) coach bij veel verschillende bedrijven vooral op het begeleiden van veranderprocessen bij individuen en teams waarbij het vaak gaat om persoonlijke ontwikkeling en/of de dynamiek tussen mensen uit een team of organisatie.

  Sinds 2003 ben ik werkzaam als (team) coach en adviseur. Vanuit deze rol begeleidt, adviseer en stimuleer ik individuen en teams om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Vanuit de ervaring dat veranderen geweldig, pijnlijk, opzienbarend en beangstigd kan zijn, werk ik vanuit de kracht van wat zich aandient in het hier en nu en onderzoeken we wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Daarbij gaat het er juist om gedoe niet uit de weg te gaan maar er mee te werken en de soms gevoelde strijd met elkaar durven aan te gaan. Om dan te komen tot echte samenwerking en resultaten te behalen. Helder kaders en focus is hierbij noodzakelijk waardoor de kwaliteiten van het individu optimaal aangesproken en ingezet wordt ten dienste van het team en de organisatie.

  Vanuit een achtergrond op het gebied van sales en hr werk ik graag praktisch en ben ik gericht op zichtbaar resultaat. Vanuit mijn overtuiging dat alles begint met contact (kunnen) maken, vraag ik mensen de werkelijke ontmoeting en verbinding met zichzelf en elkaar aan te gaan. Ik sta voor een verbindende benadering gecombineerd met het opzoeken van de grenzen door te benoemen wat er in de onderstroom speelt. Ik ben gecertificeerd NLP traineren heb onder andere diverse opleidingen gevolgd op het gebied, (team)coaching, groepsdynamica, familie en organisatieopstellingen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe werkvormen en continue leren is absoluut één van mijn drijfveren. Mijn stijl kenmerkt zich door een betrokken, enthousiaste, confronteerde en speelse manier van werken met individuen en teams.

  Groet,
  Pascalle Dubbeling

 • Nancy Verstegen
  Directeur / Eigenaar Nancy Verstegen
  Docent

  WIJ DURVEN TE RAKEN, OMDAT BERGEN BESTAAN BIJ DE GRATIE VAN DALEN!

  waarmaker_nancy_verstegen

  Nancy Verstegen TMA Professional
  Directeur eigenaar, Trainer & Coach, TMA Professional

  Wat eerst Met Passie was is nu WaarMakers.

  Specialist in verandermanagement en dienend leiderschap. Ik zet mensen, teams en organisaties in beweging, en ga voor ontwikkeling, professionele communicatie en diepgang. Anders denken, anders doen is mijn motto! Dit alles met een grote dosis humor en speelsheid en met een persoonlijke en rechtstreekse benadering. Ik geloof in de kracht van wat er zich aandient in het moment en speel daar graag op in. Of ik vind een weg of ik maak een weg naar het beoogde resultaat. Uitdagen, stretchen en prikkelen zijn sleutelwoorden. Ook of zelfs juist als er beren op de weg zijn.

  Sterke visie
  Sinds 1998 heb ik gerichte ervaring in het begeleiden van mensen, teams en organisaties die volop in beweging zijn, een sterke visie hebben en veel willen bereiken in korte tijd. Zo werk ik 1 op 1, in een kleine groep of in een theaterzaal vol medewerkers of ondernemers. Als coach, trainer en spreker deel ik vol overgave wat mij in het leven gegeven is. Mijn werk is onlosmakelijk verbonden met mijn eigen ontwikkeling en reizen.

  Methodes
  Ik ben gecertificeerd trainster en gespecialiseerd in NLP, het Enneagram en ben TMA professional. Ik heb opleidingen gevolgd in o.a. Systemisch werken, Organisatiestructuur & Familieopstellingen. Tevens werk ik met methoden zoals EIK, Spiertest (Kinesiologie), Psycho -en Transactionele analyse.

  Hartelijke groet,
  Nancy Verstegen

 • Luuk van der Knaap
  Trainer / Coach Luuk van der Knaap
  Docent

  OMDAT MIJN AANDACHT VOOR EEN INTEGRALE BENADERING EN DUURZAMERESULTATEN EEN ECHT VERSCHIL MAKEN VOOR JOU EN JE ORGANISATIE!

  WaarMaker Luuk van der knaapLuuk van der Knaap
  Organisatie-adviseur, Coach & Trainer

  Jarenlange ervaring in lijn-, project- en programmamanagement in complexe en politieke organisaties. Expert in een mensgerichte benadering van projectmatig samenwerken. Gedegen cultuurveranderaar met duurzame resultaten op persoons-, team- en bedrijfsniveau. Actief als coach, trainer, facilitator, adviseur en manager in diverse programma's en projecten, zoals traineeships, cultuurprogramma's, leantrajecten, reorganisatie-projecten en coachtrajecten, voor diverse grote en kleine organisaties.

  Stijlkenmerken

  • Scherp, uitdagend en eerlijk
  • Ziet altijd mogelijkheden voor groei
  • Integrale en duurzame benadering
  • Sterk in groeps- en organisatiedynamica
  • Een aanpak op maat en samenwerking d.m.v. co-creatie
Testimonial Team Trainingen
"Haar persoonlijke benadering en ontwapenende stijl zorgen voor brede acceptatie van de nieuw verkregen inzichten"
Arjan Buit, Support Punt Eindhoven
Testimonial Team Trainingen
"Ik ben trots op mijn team en heb kunnen ervaren dat mijn team in goede en professionele handen is bij Nancy"
Jeanette van de Pas, Go-Tan