Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Directeuren voor Directeuren

Waarmakers

 • Beschrijving
 • Overzicht
 • Docenten

EEN ONTMOETING MET MEERWAARDE

Voor directeuren, ondernemers en eindverantwoordelijke managers

WaarMakers_symbool_directeurenmakenwaar

Doe jij wat je zegt en zeg je wat je doet? Of laat ook jij je, net zoals je mensen, leiden door de waan van de dag en de permanente hoge druk. Jammer, want we weten inmiddels allemaal wel, dat het op de lange termijn niets anders oplevert dan stress en minimale bevrediging.

Modern management vraagt om een afgewogen mix van cognitief, strategisch, sociaal en emotioneel leiderschap. Wij geloven dat managers die echt en integer leidinggeven de gezondheid van het hele systeem positief beïnvloeden. Daarom is het van belang dat leiders allereerst naar zichzelf durven te kijken en zichzelf blijven voeden om vanuit hun vaak eenzame positie een eigen bijdrage te leveren. Een bijdrage welke dienstbaar is aan de organisatie en waarbij het denken, voelen en handelen op elkaar is afgestemd.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek bel of mail:
0620312035
info@waarmakers.nu

Hartelijke groet
Nancy Verstegen

waarmakers van denken naar doen logo


Doel programma

'Directeuren voor Directeuren' gaat een stap verder. Jouw persoonijke thema's vliegen we aan vanuit verschillende invalshoeken. Jij met je eigen dilemma's en jij in relatie tot je omgeving.

Thema's die aan bod komen

 • Weerstand (ook bij jezelf)
 • Conflicten
 • Angst
 • Grenzen stellen
 • Verbinding (met jezelf en je omgeving)
 • Persoonlijke drijfveren
 • Kwaliteiten, valkuilen
 • Stilte

Door wie

De bijeenkomsten worden begeleid door Nancy Verstegen. Zij heeft jarenlange ervaring in het werken met vraagstukken op het gebied van leiderschap en dynamieken in organisaties.

Voor wie

Herken je jezelf in bovenstaande vraagstukken en ben je directeur of eindverantwoordelijk manager dan is 'Directeuren voor Directeuren' voor jou bedoeld.

Belangstelling

info@waarmakers.nu

Praktische informatie

Lees verder

WaarMakers Inschrijven

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Tijden Overdag, Avond
Kosten €1975
Les locatie type Op locatie
Titulatuur Geen titel
Website http://waarmakers.nu/trainingen/directeurenvoordirecteuren/
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 8
Afronding certificaat
 • Nancy Verstegen
  Directeur / Eigenaar Nancy Verstegen
  Docent

  WIJ DURVEN TE RAKEN, OMDAT BERGEN BESTAAN BIJ DE GRATIE VAN DALEN!

  waarmaker_nancy_verstegen

  Nancy Verstegen TMA Professional
  Directeur eigenaar, Trainer & Coach, TMA Professional

  Wat eerst Met Passie was is nu WaarMakers.

  Specialist in verandermanagement en dienend leiderschap. Ik zet mensen, teams en organisaties in beweging, en ga voor ontwikkeling, professionele communicatie en diepgang. Anders denken, anders doen is mijn motto! Dit alles met een grote dosis humor en speelsheid en met een persoonlijke en rechtstreekse benadering. Ik geloof in de kracht van wat er zich aandient in het moment en speel daar graag op in. Of ik vind een weg of ik maak een weg naar het beoogde resultaat. Uitdagen, stretchen en prikkelen zijn sleutelwoorden. Ook of zelfs juist als er beren op de weg zijn.

  Sterke visie
  Sinds 1998 heb ik gerichte ervaring in het begeleiden van mensen, teams en organisaties die volop in beweging zijn, een sterke visie hebben en veel willen bereiken in korte tijd. Zo werk ik 1 op 1, in een kleine groep of in een theaterzaal vol medewerkers of ondernemers. Als coach, trainer en spreker deel ik vol overgave wat mij in het leven gegeven is. Mijn werk is onlosmakelijk verbonden met mijn eigen ontwikkeling en reizen.

  Methodes
  Ik ben gecertificeerd trainster en gespecialiseerd in NLP, het Enneagram en ben TMA professional. Ik heb opleidingen gevolgd in o.a. Systemisch werken, Organisatiestructuur & Familieopstellingen. Tevens werk ik met methoden zoals EIK, Spiertest (Kinesiologie), Psycho -en Transactionele analyse.

  Hartelijke groet,
  Nancy Verstegen