Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Coaching

Waarmakers

 • Beschrijving
 • Overzicht
 • Docenten

ALS IEMAND ANDERS HET KAN , KUN JIJ HET LEREN

WaarMakers Coaching


Wordt het echt tijd voor verandering?
Wil jij groeien in je persoonlijke ontwikkeling?
Of wil je zowel jouw communicatie professionaliseren als wel van je team of afdeling?
Vertel ons waar je tegenaan loopt en nog niet kunt waarmaken. Onze professionals kennen de weg, inventariseren, analyseren en komen met passende oplossingen. Wij ondersteunen exact daar waar nodig is. Dat kan bv door middel van persoonlijke coaching , een assessment of door samen te werken aan de effectiviteit binnen je team. Wij zetten samen een koers uit en werken pragmatisch toe naar het gewenste resultaat.

Vormen van coaching van WaarMakers zijn:

WaarMakers Personal Coaching

WaarMakers Executive Coaching

WaarMakers Team Coaching

WaarMakers Assessment

De coachtrajecten van WaarMakers zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, effectiever communiceren en team ontwikkeling. Dit vergt echter tijd, lef en doen. Tijd om inzicht te krijgen in patronen en overtuigingen. Lef om dit veranderproces aan te gaan. Doen door toe te werken naar een gewenst resultaat.

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie
0620312035
info@waarmakers.nu

Hartelijke groet,
NancyVerstegen

waarmakers van denken naar doen logo

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Locaties Reek, Eindhoven
Tijden Overdag
Kosten (indicatie) Geen opgave
Les locatie type Op locatie
Titulatuur Geen titel
Website http://waarmakers.nu/coaching/
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Maximaal aantal deelnemers 1
Afronding Certificaat
 • Pascalle Dubbeling
  Trainer / Coach Pascalle Dubbeling
  Docent

  RESULTAATGERICHT MAAR BOVENAL VOOR SAMEN EN IN VERBINDING KIJKEN NAAR DE REALITEIT EN DEZE ASPECTEN SAMEN BRENGEN!

  WaarMaker Pascalle DubbelingPascalle Dubbeling
  Trainer & Coach

  Mijn specialisme richt zich na jarenlange ervaring als trainer en (team) coach bij veel verschillende bedrijven vooral op het begeleiden van veranderprocessen bij individuen en teams waarbij het vaak gaat om persoonlijke ontwikkeling en/of de dynamiek tussen mensen uit een team of organisatie.

  Sinds 2003 ben ik werkzaam als (team) coach en adviseur. Vanuit deze rol begeleidt, adviseer en stimuleer ik individuen en teams om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Vanuit de ervaring dat veranderen geweldig, pijnlijk, opzienbarend en beangstigd kan zijn, werk ik vanuit de kracht van wat zich aandient in het hier en nu en onderzoeken we wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Daarbij gaat het er juist om gedoe niet uit de weg te gaan maar er mee te werken en de soms gevoelde strijd met elkaar durven aan te gaan. Om dan te komen tot echte samenwerking en resultaten te behalen. Helder kaders en focus is hierbij noodzakelijk waardoor de kwaliteiten van het individu optimaal aangesproken en ingezet wordt ten dienste van het team en de organisatie.

  Vanuit een achtergrond op het gebied van sales en hr werk ik graag praktisch en ben ik gericht op zichtbaar resultaat. Vanuit mijn overtuiging dat alles begint met contact (kunnen) maken, vraag ik mensen de werkelijke ontmoeting en verbinding met zichzelf en elkaar aan te gaan. Ik sta voor een verbindende benadering gecombineerd met het opzoeken van de grenzen door te benoemen wat er in de onderstroom speelt. Ik ben gecertificeerd NLP traineren heb onder andere diverse opleidingen gevolgd op het gebied, (team)coaching, groepsdynamica, familie en organisatieopstellingen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe werkvormen en continue leren is absoluut één van mijn drijfveren. Mijn stijl kenmerkt zich door een betrokken, enthousiaste, confronteerde en speelse manier van werken met individuen en teams.

  Groet,
  Pascalle Dubbeling

 • Nancy Verstegen
  Directeur / Eigenaar Nancy Verstegen
  Docent

  WIJ DURVEN TE RAKEN, OMDAT BERGEN BESTAAN BIJ DE GRATIE VAN DALEN!

  waarmaker_nancy_verstegen

  Nancy Verstegen TMA Professional
  Directeur eigenaar, Trainer & Coach, TMA Professional

  Wat eerst Met Passie was is nu WaarMakers.

  Specialist in verandermanagement en dienend leiderschap. Ik zet mensen, teams en organisaties in beweging, en ga voor ontwikkeling, professionele communicatie en diepgang. Anders denken, anders doen is mijn motto! Dit alles met een grote dosis humor en speelsheid en met een persoonlijke en rechtstreekse benadering. Ik geloof in de kracht van wat er zich aandient in het moment en speel daar graag op in. Of ik vind een weg of ik maak een weg naar het beoogde resultaat. Uitdagen, stretchen en prikkelen zijn sleutelwoorden. Ook of zelfs juist als er beren op de weg zijn.

  Sterke visie
  Sinds 1998 heb ik gerichte ervaring in het begeleiden van mensen, teams en organisaties die volop in beweging zijn, een sterke visie hebben en veel willen bereiken in korte tijd. Zo werk ik 1 op 1, in een kleine groep of in een theaterzaal vol medewerkers of ondernemers. Als coach, trainer en spreker deel ik vol overgave wat mij in het leven gegeven is. Mijn werk is onlosmakelijk verbonden met mijn eigen ontwikkeling en reizen.

  Methodes
  Ik ben gecertificeerd trainster en gespecialiseerd in NLP, het Enneagram en ben TMA professional. Ik heb opleidingen gevolgd in o.a. Systemisch werken, Organisatiestructuur & Familieopstellingen. Tevens werk ik met methoden zoals EIK, Spiertest (Kinesiologie), Psycho -en Transactionele analyse.

  Hartelijke groet,
  Nancy Verstegen

 • Luuk van der Knaap
  Trainer / Coach Luuk van der Knaap
  Docent

  OMDAT MIJN AANDACHT VOOR EEN INTEGRALE BENADERING EN DUURZAMERESULTATEN EEN ECHT VERSCHIL MAKEN VOOR JOU EN JE ORGANISATIE!

  WaarMaker Luuk van der knaapLuuk van der Knaap
  Organisatie-adviseur, Coach & Trainer

  Jarenlange ervaring in lijn-, project- en programmamanagement in complexe en politieke organisaties. Expert in een mensgerichte benadering van projectmatig samenwerken. Gedegen cultuurveranderaar met duurzame resultaten op persoons-, team- en bedrijfsniveau. Actief als coach, trainer, facilitator, adviseur en manager in diverse programma's en projecten, zoals traineeships, cultuurprogramma's, leantrajecten, reorganisatie-projecten en coachtrajecten, voor diverse grote en kleine organisaties.

  Stijlkenmerken

  • Scherp, uitdagend en eerlijk
  • Ziet altijd mogelijkheden voor groei
  • Integrale en duurzame benadering
  • Sterk in groeps- en organisatiedynamica
  • Een aanpak op maat en samenwerking d.m.v. co-creatie