Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Waarmakers

 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen
 • Werknemers
 • Testimonials

waarmakers van denken naar doen logo

Waarmakers
Hoe kun jij jezelf blijven in een wereld die jou constant wil veranderen? Dit vraagt een duidelijk doel, alertheid en flexibiliteit zonder af te dwalen van je eigen waarden. Wij van WaarMakers ondersteunen dit proces.

Waar-maken is een groot goed! Het draait in essentie om geloofwaardigheid. Het omzetten van woorden in daden. Vandaar ook onze naam. Wij gaan soms heel diep en verder waar dat nodig is. Met als doel een meer dan tevreden opdrachtgever. Zo bouwen we relaties op, die bestaan bij de gratie van vertrouwen, resultaat en wederkerigheid.

Trainingen
Persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap dat is waar WaarMakers voor staat. Wij zetten samen een koers uit en werken pragmatisch toe naar het gewenste resultaat. We verdiepen ons telkens opnieuw in de problematiek die dan speelt en gaan door waar anderen al lang gestopt zijn. Onbewuste- en bewuste processen en vastgeroeste patronen worden met een scherp, professioneel en kritisch oog benaderd. We willen "samen" zichtbaar en met humor in beweging komen naar een gewenst duurzaam en effectief resultaat.

Trainingen binnen WaarMakers worden gezien en ervaren als zeer interactief en ervaringsgericht. Hierin is er goed evenwicht tussen theorie, interactie, oefenvormen, integratie en reflectie vanuit opgedane ervaring. De kracht van de groep komt zeer nadrukkelijk naar voren en is zeer effectief voor de ontwikkeling van iedere individu. Bewustwording en toepasbaarheid zijn belangrijke kenmerken voor onze trainingen en coaching. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van situaties en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Trainingen binnen WaarMakers zijn gericht op persoonlijke benadering en diepgang waardoor een effectief resultaat gerealiseerd wordt. Indien een groep groter is dan 8 personen werkt WaarMakers met meerdere trainers zodat deze persoonlijke benadering en diepgang gegarandeerd blijft.

Waarmakers - Ondersteunt professionele communicatie, ontwikkeling en verandering

» Algemene informatie
  • Bezoek adres
   (Hoofdlocatie)
  • Monseigneur Borretstraat 25
  • 5375 AA Reek
  • Nederland
  • Bezoek adres
  • Strijp S | Torenallee 45 / SWA 5.014
  • 5617 BA Eindhoven
  • Nederland
  • Bezoek adres
  • Bleijendijk 1
  • 5261 BN Vught
  • Nederland
 • Pascalle Dubbeling
  Trainer / Coach Pascalle Dubbeling
  Docent

  RESULTAATGERICHT MAAR BOVENAL VOOR SAMEN EN IN VERBINDING KIJKEN NAAR DE REALITEIT EN DEZE ASPECTEN SAMEN BRENGEN!

  WaarMaker Pascalle DubbelingPascalle Dubbeling
  Trainer & Coach

  Mijn specialisme richt zich na jarenlange ervaring als trainer en (team) coach bij veel verschillende bedrijven vooral op het begeleiden van veranderprocessen bij individuen en teams waarbij het vaak gaat om persoonlijke ontwikkeling en/of de dynamiek tussen mensen uit een team of organisatie.

  Sinds 2003 ben ik werkzaam als (team) coach en adviseur. Vanuit deze rol begeleidt, adviseer en stimuleer ik individuen en teams om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Vanuit de ervaring dat veranderen geweldig, pijnlijk, opzienbarend en beangstigd kan zijn, werk ik vanuit de kracht van wat zich aandient in het hier en nu en onderzoeken we wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Daarbij gaat het er juist om gedoe niet uit de weg te gaan maar er mee te werken en de soms gevoelde strijd met elkaar durven aan te gaan. Om dan te komen tot echte samenwerking en resultaten te behalen. Helder kaders en focus is hierbij noodzakelijk waardoor de kwaliteiten van het individu optimaal aangesproken en ingezet wordt ten dienste van het team en de organisatie.

  Vanuit een achtergrond op het gebied van sales en hr werk ik graag praktisch en ben ik gericht op zichtbaar resultaat. Vanuit mijn overtuiging dat alles begint met contact (kunnen) maken, vraag ik mensen de werkelijke ontmoeting en verbinding met zichzelf en elkaar aan te gaan. Ik sta voor een verbindende benadering gecombineerd met het opzoeken van de grenzen door te benoemen wat er in de onderstroom speelt. Ik ben gecertificeerd NLP traineren heb onder andere diverse opleidingen gevolgd op het gebied, (team)coaching, groepsdynamica, familie en organisatieopstellingen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe werkvormen en continue leren is absoluut één van mijn drijfveren. Mijn stijl kenmerkt zich door een betrokken, enthousiaste, confronteerde en speelse manier van werken met individuen en teams.

  Groet,
  Pascalle Dubbeling

 • Nancy Verstegen
  Directeur / Eigenaar Nancy Verstegen
  Docent

  WIJ DURVEN TE RAKEN, OMDAT BERGEN BESTAAN BIJ DE GRATIE VAN DALEN!

  waarmaker_nancy_verstegen

  Nancy Verstegen TMA Professional
  Directeur eigenaar, Trainer & Coach, TMA Professional

  Wat eerst Met Passie was is nu WaarMakers.

  Specialist in verandermanagement en dienend leiderschap. Ik zet mensen, teams en organisaties in beweging, en ga voor ontwikkeling, professionele communicatie en diepgang. Anders denken, anders doen is mijn motto! Dit alles met een grote dosis humor en speelsheid en met een persoonlijke en rechtstreekse benadering. Ik geloof in de kracht van wat er zich aandient in het moment en speel daar graag op in. Of ik vind een weg of ik maak een weg naar het beoogde resultaat. Uitdagen, stretchen en prikkelen zijn sleutelwoorden. Ook of zelfs juist als er beren op de weg zijn.

  Sterke visie
  Sinds 1998 heb ik gerichte ervaring in het begeleiden van mensen, teams en organisaties die volop in beweging zijn, een sterke visie hebben en veel willen bereiken in korte tijd. Zo werk ik 1 op 1, in een kleine groep of in een theaterzaal vol medewerkers of ondernemers. Als coach, trainer en spreker deel ik vol overgave wat mij in het leven gegeven is. Mijn werk is onlosmakelijk verbonden met mijn eigen ontwikkeling en reizen.

  Methodes
  Ik ben gecertificeerd trainster en gespecialiseerd in NLP, het Enneagram en ben TMA professional. Ik heb opleidingen gevolgd in o.a. Systemisch werken, Organisatiestructuur & Familieopstellingen. Tevens werk ik met methoden zoals EIK, Spiertest (Kinesiologie), Psycho -en Transactionele analyse.

  Hartelijke groet,
  Nancy Verstegen

 • Luuk van der Knaap
  Trainer / Coach Luuk van der Knaap
  Docent

  OMDAT MIJN AANDACHT VOOR EEN INTEGRALE BENADERING EN DUURZAMERESULTATEN EEN ECHT VERSCHIL MAKEN VOOR JOU EN JE ORGANISATIE!

  WaarMaker Luuk van der knaapLuuk van der Knaap
  Organisatie-adviseur, Coach & Trainer

  Jarenlange ervaring in lijn-, project- en programmamanagement in complexe en politieke organisaties. Expert in een mensgerichte benadering van projectmatig samenwerken. Gedegen cultuurveranderaar met duurzame resultaten op persoons-, team- en bedrijfsniveau. Actief als coach, trainer, facilitator, adviseur en manager in diverse programma's en projecten, zoals traineeships, cultuurprogramma's, leantrajecten, reorganisatie-projecten en coachtrajecten, voor diverse grote en kleine organisaties.

  Stijlkenmerken

  • Scherp, uitdagend en eerlijk
  • Ziet altijd mogelijkheden voor groei
  • Integrale en duurzame benadering
  • Sterk in groeps- en organisatiedynamica
  • Een aanpak op maat en samenwerking d.m.v. co-creatie
Team training

Begin dit jaar heb ik Nancy en Pascalle benaderd om mijn nieuwe Management Team te begeleiden. Ik wilde versneld door de gebruikelijke cyclus van 'forming, storming, norming' naar 'performing' gaan.
Al tijdens het intake-gesprek had ik een goed gevoel over Nancy's tomeloze energie die ze combineert met het stellen van zeer scherpe vragen. Nancy en Pascalle bereiden zaken goed voor. Ze spreken alle teamleden individueel, op basis waarvan ze haarfijn kunnen inschatten wat er nodig is om het teamproces een versnelling te geven. In de sessies met het team gebruiken Nancy en Pascalle telkens wisselende werkvormen - soms in groepsverband, dan weer in subgroepjes - met als eerste doel het zelfinzicht van de teamleden te vergroten. Dit is af en toe erg confronterend en intens, en juist dat blijkt de weg te openen naar een open, eerlijke en prestatiegerichte teamcultuur. Door structuur en discipline aan te brengen is vertrouwen en vrijheid gecreëerd, en dat voelt fantastisch. Bedankt Nancy en Paskalle voor dit zeer effectieve traject. Wij gaan als één team vol energie onze strategie uitvoeren!

Paul Smilde
Senior vice president, Philips Health systems

Paul Smilde (Senior Vice president), Philips Healthtech