Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Werk & moederschap

VMR Training en Coaching BV

  • Beschrijving
  • Overzicht

Elke werkende moeder kent het: de wrijving tussen werk en privé. U wilt een dag thuis blijven omdat uw kind ziek is, maar u weet dat uw collega's daarvan balen… U moet overwerken, maar de crèche gaat dicht… Uw man zou vandaag thuis bij de kinderen zijn omdat u werkt, maar hij moet een belangrijke presentatie geven op zijn werk…

VMR Training en Coaching ontwierp een training voor vrouwen die het moederschap willen combineren met een uitdagende baan. Het doel van deze training is u te helpen de voor u juiste balans te vinden tussen werk, moederschap en tijd voor uzelf. Zelfkennis, keuzes maken en helder communiceren staan centraal.

De training wordt gegeven door Daan Sio. Als carrièremoeder combineert ze de zorg voor twee jonge kinderen met het geven van trainingen en individuele coachingstrajecten. Haar eigen ervaringen als werkende moeder en trainer hebben haar geïnspireerd tot het opzetten van deze training. "Het is de bedoeling dat de vrouwen in de training ervaren wat voor henzelf de juiste balans is en keuzes maken die hierbij passen."

Werkende moeders die naast een drukke baan ook zorg dragen voor hun gezin; vrouwen die soms het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen en daar last van hebben in zowel hun werk als hun privéleven.


Een greep uit de onderwerpen

· Inspiratiebronnen: 'opladers'

· Keuzes maken

· Bewust worden van je eigen rol en zelfsturend vermogen

· Gebruik maken van je eigen kernkwaliteiten

· Time management

· Assertiviteit

· Omgaan met schuldgevoelens en belemmerende overtuigingen

· Uitwisseling van visie, ervaring en inzicht

· Plan van aanpak

· Praktische handvatten

· Persoonlijk actieplan

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Kosten (indicatie) Tussen de €1350 en €2700
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Provincie Gelderland
Afronding Certificaat