Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Management of Safety, Health & Environment

TU Delft

  • Beschrijving
  • Overzicht

Management of Safety, Health & Environment

Bent u een professional of consultant op het gebied van veiligheid, gezondheid & milieu, dan biedt TU Delft, faculteit TBM u de kans om uw expertise naar een hoger niveau te tillen. De tweejarige parttime opleiding Management of Safety, Health & Environment (MoSHE) brengt een vooraanstaande academische benadering naar de werkvloer. Daar is deze opleiding voornamelijk bekend als de MoSHE cursus.

Programme

De parttime opleiding Management of Safety, Health & Environment (MoSHE) is ontworpen voor professionals die een postinitiële SHE opleiding willen volgen naast hun baan. Het curriculum duurt ongeveer twee jaar en omvat negen klassikale weken in Delft.

De deelnemers aan de opleiding volgen gezamenlijk vakken op locatie, maken huiswerkopgaven, doen een SHE adviesproject bij een bedrijf en schrijven en verdedigen een scriptie. De vakken en huiswerkopgaven zijn zo ontworpen dat de deelnemers de relevante onderwerpen vanuit de context van hun eigen professionele achtergrond kunnen ontdekken. Ze worden hierbij begeleid door de module managers.

Het curriculum als geheel beslaat zeven onderwerpen: Bestuur, Beleid & Strategie, Organisatiemiddelen, Risicomanagement, Planning & Procedures, Implementatie, Prestatiemanagement, en Inspectie & Controle.

Niveau WO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 24 maanden
Locatie Delft
Tijden Overdag, Avond
Type Post-hbo / Post-bachelor, Post-wo / postacademisch
Kosten €25000
Les locatie type Hotelaccomodatie
Titulatuur Geen titel
Website www.moshe.tudelft.nl
Lesmethode Klassikaal onderwijs
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Provincies Friesland, Zuid-Holland
Maximaal aantal deelnemers 20
Afronding Diploma