Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Ontwikkel je team

Schouten & Nelissen

 • Beschrijving
 • Overzicht

Samenvatting
* Ontwikkel jouw rol als teamcoach * Herken groepsdynamische processen beter * Help jouw team effectiever om te gaan met successen en teleurstellingen

Omschrijving

 • Ontwikkel jouw rol als teamcoach
 • Herken groepsdynamische processen beter
 • Help jouw team effectiever om te gaan met successen en teleurstellingen


Description

Als leidinggevende heb je een grote rol in het ontwikkelen van jouw team(s). Maar die ontwikkeling gaat soms langzaam. Hoe kun je je rol als teamcoach verbeteren en dit proces versnellen? Welke factoren zijn daarin bepalend? Hoe kun je de groepsdynamische processen beter herkennen? En hoe help je je team effectiever omgaan met successen en teleurstellingen?

In deze inspirerende eendaagse training Ontwikkel je team! kijk en luister je naar de tips en ervaringen van team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race. Dit helpt je op een andere manier te kijken naar jouw team en verder te bouwen aan hun ontwikkeling.

Blijf je ontwikkelen met New Heroes

Na afloop van je training ontvang je 6 maanden toegang tot het online platform New Heroes, waar je verder kunt werken aan je vaardigheden op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. Alles in jouw eigen tempo, waar en wanneer jij het wilt. Kijk op www.sn.nl/new-heroes voor meer informatie.

Admission

De training Ontwikkel je team is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan één of meerdere teams. Je wilt jouw deskundigheid op het terrein van teamontwikkeling toetsen, opfrissen en vergroten.

Course schedule

Leerdag

De training bestaat uit 1 blok van 1 trainingsdag.

Blok 1:

 • 1 dag van 09.30 tot 17.00 uur
Objectives
 • Je bent geïnspireerd door de ervaringen en tips van het team Brunel en de Volvo Ocean Race
 • Je weet welke cruciale factoren een rol spelen in een optimale samenwerking en waarom
 • Je hebt meer inzicht in groepsprocessen
 • Je gaat naar huis met nieuwe ideeën om jouw team te versterken
 • Je kunt ook van jouw team een topteam maken


Graduation

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Schouten & Nelissen. Hiermee heb je een door het bedrijfsleven kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat in huis.

Library

Trainingsmateriaal

Je maakt tijdens de training gebruik van vereiste materialen zoals: syllabus, handouts, persoonlijke licentie voor de leercommunity en online tests/scans. Tevens ontvang je na afloop van je training 6 maanden toegang tot het online platform van New Heroes. Hiervoor betaal je een bedrag van € 30,00 (exclusief btw).

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 1 maand
Kosten €495
Titulatuur Geen titel
Website www.sn.nl/ojt
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 14
Afronding Certificaat