Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Basiskennis Calculatie (BKC®)

Scheidegger Opleidingen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

Wil je verder studeren richting een boekhoudkundige of financiële job? Dan is deze opleiding een goede basis. Ook als je al een dergelijke functie hebt en je je kennis wilt verbeteren, is deze opleiding zeer geschikt.

Omschrijving
Is het je ambitie om breed inzetbaar te zijn in financiële jobs? Werk je graag met cijfers? En spreekt de functie van financieel-economisch medewerker je aan? Dan is de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering de eerste stap op weg naar je doel. Tijdens deze opleiding, die uitgevoerd wordt in samenwerking met Markus Verbeek Praehep, word je uitstekend voorbereid op het examen Basiskennis Calculatie. Kortom: een logische opstap voor een schitterende loopbaan in de administratieve sector.

Admission

Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er zijn geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

Characteristics
MBO-deelprogramma

Course schedule

Deze opleiding duurt 3 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 lesdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 6 lesdagen van 19.00 uur tot 22.00 uur en 1 lesdag van 10.00 uur tot 16.00 uur voor de examentraining. Als je de dagopleiding volgt, heb je 2 lessen op 1 dag. Je kunt deze opleiding ook grotendeels via e-learning volgen met persoonlijke begeleiding.

Enrollment
www.scheidegger.nl/inschrijven.html?id=61595

Graduation

Je neemt deel aan het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze opleiding wordt online geëxamineerd. Bij een voldoende resultaat ontvang je het officiële diploma ‘Basiskennis Calculatie (BKC®)’.

Objectives

Deze opleiding bestaat uit 1 module van 8 lesdagen. Je wordt begeleid door een ervaren docent bij wie je met al je vragen terechtkunt. In de bijeenkomsten word je heel goed voorbereid op het praktijkgerichte examen. Onder begeleiding van de docent, die met beide benen in de praktijk staat, leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Dat maakt de bijeenkomsten afwisselend en motiverend.

Program guide
Financieel-administratieve berekeningen
  • Elementaire berekeningen
  • Kostprijscalculaties
  • Statistiek en spreadsheetgebruik
Handel en verzekering
  • Goederenhandel
  • Handel, koop en verkoop
  • Internationale handel
  • Verzekering


Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 maanden
Kosten €525
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 25
Afronding Certificaat