Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Nationaal Woning Congres

SBO - Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid

  • Beschrijving
  • Overzicht

In het kader van de permanente educatie ontvangt u als bestuurder van een woningcorporatie bij deelname aan deze bijeenkomst 5 PE-punten. 
U kunt uw punten registreren bij de Aedes PE-academie.

Hét event voor alle stakeholders op het gebied van Woningbouw en -Beheer & (Volks)Huisvesting


Hoe maken we de woningsector toekomstbestendig? Tijdens het Nationaal Woning Congres brengen wij alle stakeholders bij elkaar om gezamenlijk te kijken naar de kansen en uitdagingen die er liggen, zowel in de huidige markt als de toekomstige.

Hierbij gaan we op zoek naar antwoorden op actuele vragen als: Wat kunnen de verschillende regio’s van elkaar leren? Hoe gaan we om met bouwgrond- en woningtekort? Wat zijn de mogelijkheden om duurzaam te bouwen en te beheren? Hoe financier je projecten en waardeer je de huidige woningportefeuille? Wat kunnen innovatieve nieuwe (technologische) oplossingen betekenen? Met wie kun je samenwerken en hoe neem je daar de regie in? En hoe betrek je de bewoner?

Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens het interactieve programma waarbij de focus ligt op het uitwisselen van ervaringen en ideeën, zodat u na afloop naar huis gaat met concrete handvatten die u kunt gebruiken in uw eigen praktijk.


Bekijk het programma! Schrijf u in!


Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Tijden Overdag
Kosten €399
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Geen