Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Meer Business met LinkedIn Sales Navigator

Rivercloud

  • Beschrijving
  • Overzicht

Meer leads met de Sales Navigator training

Wil je slim targetten op je doelgroep? En je salespijplijn continu blijven vullen? Sales Navigator is de meest effectieve tool voor b2b sales professionals. Het biedt relevante, up-to-date inzichten en stelt je in staat om met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Je leert in de Sales Navigator training hoe deze slimme sales tool optimaal voor je werkt. Genereer topleads voor meer sales en groei.

Basis en Plus Sales Navigator training

In het Basis-gedeelte van de training leer je wat Sales Navigator is, wat je er precies mee kan en hoe je het efficiënt inricht. In de opvolgende Plus training gaan we Sales Navigator praktisch inzetten voor het beste resultaat. Je leert hoe je slim zoekt met focus op beslissers uit je doelgroep en hoe je met ze in contact komt. En we gaan met strategiëen aan de slag die bewezen werken voor meer leads & business.

"Klanten zijn onmisbaar voor je bedrijf. Victor helpt je aan (meer) klanten. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Meer klanten "binnenhalen" vraagt namelijk om een voortdurende up-to-date kennis over o.a. acquisitie en LinkedIn. En die kennis bezit hij in overvloed. Victor draagt zijn kennis heel graag aan jou over op een hele fijne en respectvolle manier. Je voelt je welkom bij hem en Victor is altijd oprecht geïnteresseerd in je business en jou als persoon. Jouw doel bereiken is zijn doel."-Carin van Wijgerden, copywriter

Wat leer je bij de training Sales Navigator?

Basis training
Social selling binnen het sales process
Instellen van salesvoorkeuren
Versies; verschillen in functionaliteit
Lead Builder; gericht prospects vinden
Learning Center, InMail en PointDrive

Plus Training
Warme introducties bij prospects
Lead & account recommendations
Real time updates & best practices
Een effectieve strategie
Leadgeneratie en meer business

Voor wie?

De Sales Navigator training is interessant voor iedereen die op een eenvoudige en effectieve manier aan waardevolle relaties wil bouwen met beslissers voor meer leads en (nieuwe) klanten. In de praktijk blijkt Sales Navigator met name interessant voor sales professionals en ondernemers die LinkedIn slim willen inzetten voor meer sales en groei. Wil je eerst een heldere strategie en klantgericht LinkedIn profiel? Dan is de LinkedIn training interessant.

Waar, wanneer en locatie

De training Sales Navigator is dagelijks mogelijk, overal in Nederland en gaat altijd door. De trainingsduur is totaal één dag (6 uur). De training wordt voor het beste effect in 2 dagdelen (a 3 uur) gegeven, met enkele weken ertussen.
Incompany op de eigen locatie (zonder meerprijs) of op het kantoor van Rivercloud: Savannahweg 60, 3542 AW Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met ov.

"Kansen ontstaan niet, je creëert ze"


Investering?

Op basis van je wensen ontvang je snel een scherp voorstel. Informeer ons daarom over je wensen en gewenste periode en je ontvangt < 24 uur antwoord! Mail naar: info@rivercloud.nl. Of bel met tel. 030-80 80 454 en vraag naar Victor Huiting.

Voorbereiding

Neem je laptop (en oplader) mee. Je kunt de handige tips dan direct in de praktijk brengen. Een tablet is minder geschikt.

Inbegrepen bij deze LinkedIn training is:

  • Onbeperkt koffie, thee en lekkere sapjes.
  • inclusief trainingsdocumenatie
  • incl. certificaat
  • 6 maanden kosteloos support per tel. & e-mail (fair use).
  • Extra: persoonlijke profielanalyse met praktische tips.
  • Bonus: geheime tip voor meer functionalit

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 1 dag
Locatie Utrecht
Tijden Overdag, Avond, Weekend
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Les locatie type Op locatie, Op het instituut, Conferentiecentrum, Bij het bedrijf
Titulatuur Geen titel
Website www.rivercloud.nl/meer-business-met-linkedin-sales-navigator/
Lesmethode Klassikaal onderwijs, Praktijkopdrachten / cases
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Maximaal aantal deelnemers 10
Afronding Geen