Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Projectmanagement-training.nl

8.00 1 1 10
 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen

Hier vindt u een compleet aanbod van verschillende trainingen voor uw bedrijf en uw medewerkers. Naast cursussen bieden we ook langduriger begeleiding van uw projectleiders aan en kunt u bij ons terecht voor advies op gebied van de organisatie van uw projecten.

De kwaliteit van projectmanagement binnen organisaties wordt in vijf niveaus opgedeeld:


Projectmanagement volwassenheid

1.

Ad-hoc

Iedere projectleider doet eigenlijk maar wat.

2.

Minimaal

De projectleiders gebruiken projectmanagement kennis, maar iedereen past zijn eigen methode toe.

3.

Georganiseerd

Alle projectleiders gebruiken dezelfde technieken en methodes.

4.

Integraal

Projecten worden integraal gestuurd (programmamanagement), de capaciteit van mensen en middelen wordt verdeeld over de projecten.

5.

Zelfsturend

De organiseert verbetert continu zijn eigen projectmanagement. De kwaliteit van projectmanagement wordt gemeten en van fouten wordt geleerd.

Hoe beter het management van projecten, hoe sneller en voordeliger projecten klaar zijn. Maar dat zijn niet de enige redenen om projectmanagement serieus te nemen. Een organisatie die zijn projectmanagement op orde heeft, is in staat veel sneller te innoveren. De ontwikkeling van nieuwe producten en processen vindt immers altijd plaats door middel van een project. Toch hoeven niet alle organisaties zich op niveau 5 van projectmanagement volwassenheid te bevinden. Voor de meeste organisaties is niveau 3 of 4 voldoende.


De trainers

De trainingen van www.projectmanagement-training.nl worden gegeven door in totaal 5 ervaren trainers, elk met zijn of haar eigen specialisaties binnen projectmanagement: IPMA certificering, non-profit organisaties, technologiebedrijven, verandertrajecten, creatieve sector, ict projectmanagement of overheid. De trainers hebben allen meer dan 15 jaar ervaring met het vak. Een aantal trainers is Prince2 geaccrediteerd. Alle trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring in lesgeven en advisering.

» Algemene informatie
  • Bezoek adres
   (Hoofdlocatie)
  • Lauriergracht 116-S4
  • 1016 RR Amsterdam
  • Nederland