Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Pro Education

 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen
 • Werknemers
 • Testimonials

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of training. Met een hoge waardering en op 6 locaties: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Pro Education vergroot uw voorsprong!

Onze opleidingsdomeinen

> Management en Innovatie > Social Work
> ICT Management > Coaching
> Managementtrainingen > Psychologie
> Zorgmanagement > Mediation

5 redenen om voor Pro Education te kiezen

Flexibel onderwijs - U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige Master- of Post Bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende Masterclass of cursus. Masterclasses zijn altijd onderdeel van een leerlijn, zodat u meerdere korte opleidingen kunt combineren tot een post-bachelor of een mastergraad. De meeste opleidingen hebben meerdere startmomenten per jaar en worden op meerdere locaties gegeven. Voor u betekent dit maximale flexibiliteit, want u kiest zelf het tempo, de plaats en het startmoment van de opleiding.

Praktijkgericht - Uitgangspunt van onze opleidingen zijn praktijksituaties, die we naast de theorie leggen. We focussen op 'wat werkt', zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Dit is een belangrijk voordeel, ook voor uw werkgever. Doordat wij beschikken over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners is de inhoud van onze opleidingen afgestemd op de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Waardevolle nieuwe contacten - Uw mededeelnemers zijn uw peers, die qua opleidingsniveau en werkervaring - maar ook qua persoonlijke ambities en doelstellingen - veel met u gemeen hebben. Wij zorgen ervoor dat de opleidingsgroepen evenwichtig zijn samengesteld. Dit komt de uitwisseling van ideeën, ervaringen en oplossingen ten goede. U doet waardevolle nieuwe contacten op tijdens uw opleiding, waardoor u uw zakelijke en persoonlijke netwerk uitbreidt.

Onze opleiders - De opleiders van Pro Education zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring. Wij zijn er trots op dat onze opleiders hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen. Aan de hand van een uitgebreid evaluatie- en feedbackprogramma monitoren wij de kwaliteit van het aangeboden onderwijs. Zo werken we continu aan het behalen en behouden van een hoge mate van klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht en advies - Weet u niet helemaal zeker met welke opleiding u uw doelstellingen het beste bereikt? Dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs. Wij nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en geven u een deskundig advies. Als tijdens het adviesgesprek blijkt dat de opleiding die u op het oog heeft niet goed aansluit bij uw doelstellingen of ervaring, dan geven wij dat aan. Wij zoeken samen met u naar de beste opleidingsmogelijkheid voor uw specifieke situatie. Deze persoonlijke benadering zult u ook tijdens en na de opleiding merken. Deelnemers en oud-deelnemers geven aan dat de persoonlijke aanpak en de praktijkgerichtheid van de opleidingen belangrijke redenen zijn om voor Pro Education te kiezen.

Persoonlijk advies

Het volgen van een opleiding is een flinke tijdsinvestering. Weet u niet helemaal zeker met welke opleiding u uw doelstellingen het best bereikt? Wij nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en geven u een deskundig advies. Wij zoeken samen met u naar de beste opleidingsmogelijkheid.

» Algemene informatie
» Informatie open opleidingen
  • Bezoek adres
   (Hoofdlocatie)
  • Marathon 7
  • 1213 PD Hilversum
  • Nederland
 • drs. Eric Verduyn
  drs. Eric Verduyn
  Programma manager
 • drs. R.A. van Zanten
  drs. R.A. van Zanten
  Directie
Post Bachelor Coaching en Begeleiding

"Coaching is als een dans", zegt Manou van Eerten. Deze vergelijking openbaarde zich tijdens de Post Bachelor Coaching die ze onlangs afrondde. Naast haar baan is ze bezig met het opzetten van een eigen coachingspraktijk. "Zoals een dans uit verschillende pasjes bestaat, vormt coaching zich ook door de stapjes die een klant zet vanuit de interactie met de coach", legt Manou uit. "Als coach zoek je vanuit vertrouwen naar een balans tussen de vorming van een goede leeromgeving en het aansturen van de klant. Het doel is dat hij zelf beslissingen neemt en verder komt. Aan de ene kant stuur je, aan de andere kant moet je iemand het zelf laten doen. Het is leiden en laten leiden, net als in een dans." Manou volgde de Post Bachelor Coaching voor haar eigen ontwikkeling als professional.  

Manou van Eerten
'Mijn keuze voor Pro Education heb ik gemaakt op grond van het compacte programma'.

'Mijn keuze voor Pro Education heb ik gemaakt op grond van het compacte programma. Ik ben hierin allesbehalve teleurgesteld. De stof werd vlot behandeld, door vakkundige en gedreven docenten. Het gevolgde principe was, dat de studenten ook tijdens de lessen vooral zelf aan het werk waren. Er was veel interactie tussen de docenten en de studenten enerzijds en tussen de studenten onderling aan de andere kant. De docenten maakten hierbij op een prettige wijze gebruik van de verscheidenheid qua achtergrond van de studenten. Hierdoor was de aansluiting met de praktijk boeiend en beeldend. Ik heb het als bijzonder ervaren te mogen kijken in de keuken van tientallen bedrijven, organisaties en instellingen. Telkens weer verbaasde ik mij over de onderlinge verbondenheid tussen de studenten. Pro Education krijgt hiervoor van mij de credits. De opleidingen bij Pro Education hebben mijn leven verrijkt en ik beveel ze dan ook van harte aan.' 

Henk Knijpstra (Afdelingsmanager), Achmea
Master Management en Innovatie

Hoe bestuur je grote organisaties? Gevoelsmatig wist Marjory Smiers het wel, maar zij had behoefte aan een theoretische basis voor haar bevindingen. "Ik wilde de taal van managers leren spreken." Om dat doel te bereiken, besloot ze de Master in Management & Innovation te volgen. Haar keuze viel op Pro Education, omdat Marjory het handig vond dat de opleiding uit losse modules bestaat die je volgt wanneer het jou schikt. "Die geven je veel flexibiliteit. Je kunt onderweg pauzes nemen en dat is essentieel in combinatie met een volle werkweek en vaak ook nog een gezin." 

Marjory Smiers (Locatiemanager), OsiraGroep
'De opleiders bieden een academisch niveau door meerdere methodieken aan te reiken'.

'De opleiders bieden een academisch niveau door meerdere methodieken aan te reiken. Want in de praktijk van alledag is geen enkele methodiek de enige juiste. Afhankelijk van de context en het moment zul je zelf de beste keuze moeten maken. Zij geven je hiertoe gereedschap en handvatten. Ik heb dagelijks profijt van de opleiding. Het levert een betere onderbouwing op van de dingen die ik doe en die ik in gang zet.' 

Miriam van der Plas (Enterprise architect), Provincie Flevoland
Master Management & ICT

Marc Janssen is Manager Inkoop Zorg bij zorgverzekeraar VGZ. Hij volgde bij Pro Education de Master in Management & ICT omdat hij op zoek was naar een opleiding die de onderwerpen en spanningsvelden tussen ICT en business centraal stelt. "Deze Master brengt je daadwerkelijk verder in je carrière." Directe aanleiding voor het volgen van de opleiding was de nieuwe zorgverzekeringswet die in 2006 werd doorgevoerd en waarmee het onderscheid tussen ziekenfonds en particulier verdween. "In deze rol ben ik in aanraking gekomen met alle facetten en raakvlakken tussen IT en business. Vanuit pure interesse ben ik mij gaan oriënteren en bij Pro Education uitgekomen."

 

Marc Janssen (Manager Inkoop), zorgverzekeraar VGZ