Dé opleidingensite voor hbo en hoger

210 Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap opleidingen, trainingen en cursussenBijpassende artikelen

7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn
7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn

1 april 2017 | Victor Huiting

Regelmatig vragen mensen mij tijdens een training hoeveel tijd je op LinkedIn zou moeten doorbrengen. Ook denken velen dat je pas succesvol kunt zijn met LinkedIn als je er de hele dag op actief bent. Niets is minder waar. Lees verder..

Van Met Passie naar Waarmakers
Van Met Passie naar Waarmakers

15 oktober 2016 | Millian

Met net zoveel passie (en misschien nog wel een beetje meer) gaat Met Passie verder als: WaarMakers.. Lees verder..

Psychologie op de werkvloer
Psychologie op de werkvloer

17 augustus 2016 | Manon Bongers

Over Aanklagers, Slachtoffers en ReddersEffectief samenwerken gaat niet alleen om het gezamenlijk behalen van outputdoelen. Effectief samenwerken begint met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen, zodat eenieder de verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel kan nemen en aanspreekbaar is op zijn gedrag. Effectief samenwerken gaat ook om de manier waarop je met je collega's en leidinggevende omgaat. Lees verder..Persoonlijke Effectiviteit, Leiderschap

Wat is een Persoonlijke effectiviteit training

Diverse opleidingsinstituten hebben verschillende definities van een Persoonlijke effectiviteitstraining. Bij de één heeft het meer weg van een assertiviteitstraining en bij andere leert u juist een betere communicatiestijl of hoe u uw doelen beter kan bereiken, zowel op werk als privé.

Persoonlijke effectiviteitstrainingen op Millian.nl

Op Millian.nl hebben wij een overzicht van Persoonlijke effectiviteitstraining van verschillende opleiders. Wilt u meer uit uzelf halen of uw leiderschapskwaliteiten verbeteren? Kies de beste training die bij u past. Voor elke professional en manager hebben wij de juiste training. Veelal op Post HBO niveau.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Persoonlijke effectiviteit. Lees dan dit artikel. Hierin wordt ingegaan op Effectiviteit, gedag, organisatiecultuuren assertiviteit.