Dé opleidingensite voor hbo en hoger

54 Marketing en Sales opleidingen, trainingen en cursussenBijpassende artikelen

Internal branding - Just do it!
Internal branding - Just do it!

16 april 2014 | Martijn Jacobs

Als je bij een bedrijf werkt dat de slogan 'just do it.' voert, wat verwacht je dan. Waarschijnlijk een bedrijf waar mensen werken die 'niet lullen maar poetsen'. Lees verder..

Binden, boeien en activeren: de drie fasen van social media-marketing
Binden, boeien en activeren: de drie fasen van social media-marketing

23 mei 2012 | Sander Hof

Veel organisaties hebben social media-marketing omarmd. Helaas zien veel van deze organisaties social media nog steeds als een one stop shop. Het blijft vaak bij een paar kleine acties, waarna het kanaal wordt vergeten. Lees verder..

De evolutie van salestrainingen
De evolutie van salestrainingen

6 mei 2012 | Paul Avontuur

Het vak van verkopen verandert snel door de opkomst van nieuwe technologieën en de manier waarop consumenten en bedrijven kopen. Toch zie je dat de trainingen voor de verkoper, de salestrainingen, nauwelijks veranderen. Daar moet verandering in komen en daar komt verandering in. Lees verder..Marketing, Sales

Marketing training en opleiding

Voor professionals die naast hun baan op zoek zijn naar een opleiding of training Marketing heeft Millian.nl een uitgebreid overzicht. Vergelijk online marketing trainingen of digitale marketing cursussen. Deeltijd opleidingen op Post HBO niveau.

Trainingen en cursussen vindbaarheid

Zorg ervoor dat uw organisatie wordt gevonden met zoekmachinemarketing en volg een Adwords training of een cursus SEA of SEO. Vergelijk trainingen en cursussen en vraag gratis informatie aan.

Ook voor verkoopafdelingen, accountmanagers en salesmanagers hebben wij een compleet overzicht van de beste verkooptrainingen en sales opleidingen. Verbeter uw commerciële vaardigheden of klantbenadering met een telefonische verkooptraining