Dé opleidingensite voor hbo en hoger

27 Juridische opleidingen, trainingen en cursussen op HBO niveauBijpassende artikelen

Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt
Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt

30 april 2015 | Gert-Jan Vlasveld

Een lange tijd bleef de discussie over contractmanagement hangen rondom de vraag of het een organisatie financieel iets oplevert of dat het alleen maar geld kost. Inmiddels is toegevoegde waarde van het vak wel aangetoond door praktijkcases. Contracten leveren door professioneel contractmanagement niet alleen besparingen op, er worden ook andere voordelen gecreëerd voor zowel opdrachtgever als leverancier. Lees verder..

Verplichte opleiding voor advocaten van slachtoffers
Verplichte opleiding voor advocaten van slachtoffers

27 februari 2014 |

Er komt een verplichte opleiding voor advocaten die slachtoffers van (ernstige) misdrijven bijstaan.. Lees verder..Juridisch

Juridische opleiding en masterclasses

Bent u als juridische professional op zoek naar een aanvullende opleiding, cursus of masterclass? Bekijk hier alle juridische opleidingen en cursussen van talloze aanbieders in Nederland om naast uw werk te volgen.

Diverse opleidingen en masterclasses voor de sociaal juridisch medewerker, bijscholing cursussen voor juristen en advocaten en diverse opleidingen arbeidsrecht. Welke is de juiste voor u?

Voor elk juridisch vakgebied

Of u nu in het bedrijfsleven werkzaam bent of bij de overheid: Actuele kennis van het recht zal uw positie op de arbeidsmarkt verstevigen en u een breder inzicht geven in de complexiteit van dit vakgebied. Europese en internationale regelgeving is immers voortdurend in beweging.