Dé opleidingensite voor hbo en hoger

62 HR opleidingen, trainingen en cursussenBijpassende artikelen

Gebrek aan carrièremogelijkheden voor meer dan de helft van de Nederlandse werknemers
Gebrek aan carrièremogelijkheden voor meer dan de helft van de Nederlandse werknemers

21 november 2016 | Redactie

Uit onderzoek van adviesbureau Willis Towers Watson is gebleken dat een gebrek aan carrièremogelijkheden voor Nederlandse werknemers in alle sectoren een groot probleem is. Om verder te komen in hun loopbaan voelt 53% van de professionals zich genoodzaakt over te stappen naar een andere werkgever.De 'Global Workforce Study' laat zien dat werkgevers het risico blijven lopen om hun beste mensen aan de concurrentie te verliezen. Lees verder..

Voorkom langdurig verzuim met deze drie tips
Voorkom langdurig verzuim met deze drie tips

24 april 2016 | Redactie

Kennis van ondernemers en HR verantwoordelijken in het Nederlandse MKB over langdurig verzuim schiet tekort.. Lees verder..

De vraag naar HR-adviseurs groeit
De vraag naar HR-adviseurs groeit

22 april 2016 | Redactie

Het eerste kwartaal van dit jaar is de vraag naar HR-professionals met 34 procent gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar. Vooral de vraag naar HR-Business partners en HR-adviseurs groeit. Dit komt naar voren uit het arbeidsmarktonderzoek van Yacht. Lees verder..HR

Cursussen en trainingen voor de HR professional

Bent u een HR professional en op zoek naar een nieuwe cursus op training om nog beter te worden in uw vak? Hier treft u een actueel opleidingsaanbod van toonaangevende opleiders in het vakgebied HR, veelal op Post HBO niveau.

HR opleidingen en trainingen

Trainingen als adviesvaardigheden voor HR professionals of communicatie voor HR medewerkers worden volop aangeboden. Hier kunt u gemakkelijk trainingen en cursussen HR bekijken, vergelijken en doornemen. Het opleidingsaanbod betreft deeltijd en maatwerktrajecten.