Dé opleidingensite voor hbo en hoger

117 opleidingen, trainingen en cursussen voor professionalsBijpassende artikelen

De vraag naar Finance professionals blijft toenemen
De vraag naar Finance professionals blijft toenemen

4 mei 2016 | Redactie

In kwartaal 1 van 2016 is de vraag naar Finance professionals met 9% toegenomen ten opzichte van kwartaal 4 van 2015 en 14% toegenomen vergeleken met kwartaal 1 van vorig jaar.. Lees verder..

Lindenhaeghe werkt aan alternatief voor Wft-examens
Lindenhaeghe werkt aan alternatief voor Wft-examens

11 maart 2016 | Hoofdredacteur van am: en amweb.nl

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe ontwikkelt een alternatief voor de Wft-examens. Dat laat directeur Mike Schilperoort aan am: weten. De financiële opleider wil dat de beroepsgroep zelf meer grip krijgt op de examinering van financieel adviseurs. Lees verder..

Nieuw: opleiding tot Financieel Forensisch Deskundige
Nieuw: opleiding tot Financieel Forensisch Deskundige

22 oktober 2014 |

De Erasmus Universiteit in Rotterdam start op 21 november met een opleiding tot Financieel Forensisch Deskundige. Dit postdoctorale Executive Programma is gericht op de groep professionals die onderzoek verricht naar financiële criminaliteit. Een dergelijke opleiding bestond sinds 2003 niet meer in Nederland. Lees verder..Financieel

Financiële opleidingen en cursussen op Post Hbo niveau

Bent u een financiële professional en wilt u zich verder verdiepen in uw vakgebied? Op Millian.nl treft u een overzicht van opleidingen, cursussen en masterclasses in het vakgebied Financieel.

Alle opleidingen zijn op Post HBO niveau. Filter op voltijd, deeltijd, locatie en kosten.

Geen financieel achtergrond

.

Ook zijn er opleidingen en cursussen voor executives en managers met een niet-financiële achtergrond. Heeft u altijd al willen weten hoe de financiën werken? Of wilt u zich meer allround kunnen ontwikkelen binnen uw organisatie? Dan bent u bij Millian aan het juiste adres.