Dé opleidingensite voor hbo en hoger

117 Educatie en Scholing opleidingen en cursussenBijpassende artikelen

400.000 deelnemers aan MOOC's van TU Delft
400.000 deelnemers aan MOOC's van TU Delft

22 april 2015 | Nationale Onderwijsgids

Anderhalf jaar na de start van de eerste Massive Open Online Course (MOOC) van de TU Delft, hebben al 400.000 mensen wereldwijd deelgenomen of zich aangemeld voor een cursus die binnenkort start. Inmiddels biedt de TU Delft 13 MOOCs aan. Lees verder..

Kabinet zet in op Leven Lang Leren
Kabinet zet in op Leven Lang Leren

6 november 2014 |

Nieuwe maatregelen moeten volwassenen stimuleren om naast hun baan bij te blijven leren.. Lees verder..

Aankomend ICT'er erg gewild
Aankomend ICT'er erg gewild

9 september 2014 |

De komende jaren is er steeds meer behoefte aan hoogopgeleide ICT'ers. Als er niet snel nieuwe mensen worden opgeleid, ontstaat er een groot tekort aan ICT'ers op de arbeidsmarkt, voorspelt het UWV.. Lees verder..Educatie, Pedagogiek

Post HBO opleidingen in het vakgebied educatie

Op Millian.nl vindt u een groot overzicht van bijscholingsmogelijkheden voor leraren en onderwijskundigen. Wilt u uw didactische vaardigheden verbeteren of uw onderwijsbevoegdheid halen of de lerarenopleiding PABO volgen in deeltijd? Vergelijk cursussen en masterclasses op Post HBO niveau en vraag gratis informatie aan.

Coaches en trainers

Voor aanstaande coaches en trainers is er ook genoeg aanbod.In het overzicht staan diverse coach trainingen en opleidingen die u kunnen helpen om uw doelen te verwezenlijken.

Pedagogiek opleiding en cursussen

Wilt u zich bezig houden met de ontwikkeling en opvoeding van kinderen? Op Millian treft u ook een overzicht van pedagogische opleidingen van de beste opleiders in Nederland. Ook korte intensieve cursussen op Post HBO niveau en in deeltijd.