Dé opleidingensite voor hbo en hoger

90 Communicatietrainingen en opleidingenBijpassende artikelen

Psychologie op de werkvloer
Psychologie op de werkvloer

17 augustus 2016 | Manon Bongers

Over Aanklagers, Slachtoffers en ReddersEffectief samenwerken gaat niet alleen om het gezamenlijk behalen van outputdoelen. Effectief samenwerken begint met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen, zodat eenieder de verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel kan nemen en aanspreekbaar is op zijn gedrag. Effectief samenwerken gaat ook om de manier waarop je met je collega's en leidinggevende omgaat. Lees verder..

Krabbenmand-effect in zelfsturende teams
Krabbenmand-effect in zelfsturende teams

9 juli 2014 | Arjan van Weert

Mensen die elkaar in een groep onbewust tegenhouden om 'de kop boven het maaiveld uit te steken'. Het komt vaak voor in zelfsturende teams en in managementteams, maar werkt minder goed.. Lees verder..

Internal branding - Just do it!
Internal branding - Just do it!

16 april 2014 | Martijn Jacobs

Als je bij een bedrijf werkt dat de slogan 'just do it.' voert, wat verwacht je dan. Waarschijnlijk een bedrijf waar mensen werken die 'niet lullen maar poetsen'. Lees verder..Communicatietrainingen

Communicatietrainingen overzicht

Wij bieden een overzicht van communicatietrainingen op post HBO niveau van diverse opleidingsinstituten in Nederland.

Communicatietrainingen vergelijken

Verbeter uw communicatieve vaardigheden, uw manier van communiceren of uw assertiviteit en begin morgen al met een opleiding of training op post HBO niveau. Bij ons kunt u zoeken en vergelijken op kosten, tijdsduur of afronding.

Weet u nog niet zeker welke communicatietraining u wilt volgen? Vraag gratis informatie aan of contacteer het opleidingsinstituut voor een passend advies op maat