Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Alle aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Aeres Hogeschool Dronten
Locatie: Dronten

Onze faculteit in Dronten is een agrarische hogeschool gericht op bedrijfskunde, dier, voedsel en groene ruimte. Van de 1950 studenten volgen de meesten hier een studie in voltijd.

Aeres Hogeschool Wageningen
Locaties: Almere, Wageningen

Professionalisering en ontwikkeling De huidige maatschappij is continu in verandering. Het onderwijs verandert mee.

Amsterdam Business School
Locatie: Amsterdam

Aan de Amsterdam Business School (ABS) van de Universiteit van Amsterdam wordt hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek verricht op het gebied van: Accounting, Control, Finance, Human Resource Management, Organisational Behavior and International Strategy & Marketing. Het voltijdse onderwijs van de ABS wordt verzorgd in driejarige bachelor- en eenjarige masteropleidingen.

Gratis brochure
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Locatie: Amsterdam

Over de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten Een multidisciplinaire Hogeschool De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is een door de overheid bekostigde instelling voor hoger beroepsonderwijs (hbo) en biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau en bestaat uit: de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie, de Academie voor Theater en Dans en het Conservatorium van Amsterdam. Historie De hogeschool is in 1987 ontstaan door fusie van de toenmalige Academie voor Beeldende Vorming, Academie van Bouwkunst, Nederlandse Filmacademie en de Reinwardt Academie.

Anker & Kompas
Locatie: Bilthoven

Leiderschapstraining met diepgang, communicatie- en assertiviteitstrainingen met blijvend resultaat. Dat is wat Anker & Kompas sinds 2004 aanbiedt op haar eigen sfeervolle locatie in Bilthoven.

Gratis brochure
Antwerp Management School
Locatie: Antwerpen

Antwerp Management School is the autonomous management school of the University of Antwerp. Located in the hub of Europe, the school is building on the long tradition of academic learning of its parent institution the University of Antwerp.

ArtEZ hogeschool voor de kunsten
Locaties: Arnhem, Enschede, Zwolle

ArtEZ hogeschool voor de kunsten is een hbo-opleiding met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ leidt op voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan.

Avansplus (Avans+), improving professionals
Locatie: Breda

Avans+ is toonaangevend in de verbetering van mensen en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avans+ meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties.

Gratis brochure
BCM Academy
Locatie: Nunspeet

BCM Academy is het toonaangevend Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management en richt zich primair op de professionalisering en adoptie van Business Continuity & Crisismanagement. Alle producten behoren tot best-in-class en voldoen aan de hoogste eisen.

Gratis brochure
Beeckestijn Business School
Locatie: Leusden

Beeckestijn Business School Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten.

Gratis brochure
Bestuursacademie Nederland
Locatie: Hilversum

Samen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties. We richten ons zowel op de ontwikkeling van mensen als organisaties binnen het openbaar bestuur.

Gratis brochure
BGL & partners
Locaties: Driebergen, Eindhoven, Hoofddorp, Zwolle

Wie zijn wij. BGL & partners is een organisatie die zich sinds 1990 bezighoudt met het ontwikkelen van mens en organisatie door een breed scala aan diensten aan te bieden in de vorm van opleidingen, bedrijfstrainingen en advies en individuele begeleiding.

Gratis brochure
Bongers & Partners
Locaties: Baarn, Utrecht

Specialist in 'management van mensen' Bongers & Partners is al meer dan tien jaar specialist in 'management van mensen'. We begeleiden mensen, teams en organisaties in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, en doen dat met veel passie en plezier.

Gratis brochure
Breederode Hogeschool
Locatie: Rotterdam

Breederode Hogeschool voor opleidingen in Zorg en Welzijn Bent u ambitieus en wilt u verder werken aan uw toekomst in Zorg en Welzijn. Bij Stichting Breederode Hogeschool vindt u de tijd om naast uw baan te studeren.

Business School Nederland (BSN)
Locatie: Buren (Gld.)

BUSINESS SCHOOL NEDERLAND Onze overtuiging is simpel: leren door te doen. Net als ons doel simpel is: betere managers en leiders maken.

Gratis brochure
Christelijke Hogeschool Ede
Locatie: Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt tien hbo-opleidingen en zes lectoraten op het gebied van zorg, welzijn, theologie, basisonderwijs, journalistiek, communicatie en zakelijke dienstverlening. CHE-Transfer is onderdeel van de CHE en brengt de kennis, ervaring en expertise op deze gebieden op de markt voor organisaties, bedrijven en professionals.

Gratis brochure
cibit academy | inspearit B.V.
Locatie: Bilthoven

Jouw opleidingspartner cibit academy is het opleidingslabel van inspearit en onderscheidt zich in de markt door een passie voor kennisoverdracht in de breedste zin van het woord. Wij bieden een uitgebreid palet aan opleidingen op het snijvlak van business en IT.

Gratis brochure
CM Partners
Locaties: Bunnik, Driebergen/Zeist, Zeist

CM Partners is hét kennis- en expertisecentrum voor contractmanagement en contractbeheer Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij het invoeren en professionaliseren van contract- en leveranciersmanagement en contractbeheer middels consultancy, trainingen en interim management. Wij gebruiken daarbij de door ons ontwikkelde, beproefde methode CATS CM.

Gratis brochure
Computrain
Locaties: Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Groningen, Hilversum, Nieuwegein, Utrecht, Zwolle

Computrain: al 30 jaar vooruit in IT Computrain is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Het optimaal benutten van de kracht van IT door het duurzaam professionaliseren van medewerkers is hierbij nog steeds onze drijfveer.

Gratis brochure
Covalis
Locatie: Oisterwijk

Covalis maakt inkoopketens slimmer Contractmanagement en inkoop doen ertoe Samen met Covalis uw inkoopfunctie verder ontwikkelen en sterke ketens maken. Dat is ons werk.

Gratis brochure
D-ICT Solutions
Locatie: Amsterdam

D-ICT Solutions is opleidings en consultancy specialist op het gebied van Management, Advies, Implementatie en Beheer van ICT Organisaties, ICT processen en ICT projecten. D-ICT Solutions wordt vaak "getypecast" als dé specialist op gebied van ITIL® en PRINCE2®, maar levert wereldwijd ook trainingen op andere Management en ICT gebieden.

Gratis brochure
De Compliance Academie
Locaties: Doorn, uw eigen locatie

De Compliance Academie, voor een waardevolle compliance cursus & workshop. Indien jij ook met de vragen uit de linkerkolom worstelt, of met de vraag "Wat moet IK met compliance in mijn organisatie.

Gratis brochure
De Haagse Hogeschool, Academie voor Masters & Professional Courses
Locaties: Delft, Den Haag, Zoetermeer

Met een post-hbo-opleiding van de Academie voor Masters & Professional Courses zet u een stap naar ontwikkeling en groei. U wilt uw persoonlijke prestaties verbeteren en tegelijkertijd het succes van uw organisatie vergroten.

Gratis brochure
Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Universiteit Utrecht
Locatie: Utrecht

Departement Bestuur- en Organisatiewetenschap (USBO) Universiteit Utrecht (geaccrediteerde Universitaire Masteropleidingen & Executive programma's). De organisatie Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) is een academisch kenniscentrum van de Universiteit Utrecht.

Gratis brochure
Driestar educatief
Locatie: GOUDA

Praktijkgericht kenniscentrum Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen wij met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies.

Erasmus Academie BV
Locatie: Rotterdam

Tijd voor verdieping: kies voor een opleiding van Erasmus Academie Erasmus Academie biedt u Tijd voor Verdieping. Verdiepen is letterlijk het creëren van ruimte door het aanbrengen van een extra laag.

Gratis brochure
Erasmus Q-Intelligence (EQI)
Locatie: Rotterdam

EQI heeft ten doel om met gebruikmaking van bestaande en nieuw te ontwikkelen kwantitatieve modellen partijen in het publieke en private domein te faciliteren bij het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe proces-, beleids- en organisatiestrategieën. Ze levert zo een bijdrage aan het oplossen van complexe economische, maatschappelijke en bedrijfs(tak)gerelateerde vraagstukken in Nederland en daarbuiten.

Gratis brochure
Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA)
Locatie: Rotterdam

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. Door deze samenwerking worden alle opleidingen en onderzoek op het gebied van Accounting, Auditing en Controlling onder één paraplu georganiseerd; postinitiële opleidingen, een executive master, executive programs en permanente educatie.

Gratis brochure
evofenedex
Locaties: Utrecht, Venlo, Zoetermeer

Opleiden met evofenedex We leven in een wereld waar de consument producten in China kan aanschaffen en deze binnen drie dagen op de deurmat vindt. Waar multinationals multimodaal, internationaal en 24/7 zaken doen.

Gratis brochure
Focus learning journeys
Locaties: Baarn, Breukelen, Mierlo, Utrecht

Omdat we nooit uitgeleerd zijn..

Gratis brochure
Fontys Hogescholen
Locaties: 's-Hertogenbosch, Bergen op Zoom, Eindhoven, Helmond, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Veghel, Venlo

In Brabant en Limburg is Fontys met 40.000 studenten en 4.

Gladwell Academy
Locatie: Amsterdam

Gladwell Academy is een dochteronderneming van BlinkLane. Gladwell Academy verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van Agile, Lean, Sourcing, Risk en Security, IT Management en Informatiemanagement voor het bedrijfsleven en de overheid.

Gratis brochure
Graham Hulsebos Verkooptrainingen
Locaties: Almere, Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Utrecht, Zwolle

Selling is Asking, Not Telling Beter (online) verkopen. Iedereen kan leren beter te verkopen door te schakelen tussen 8 geweldige en bewezen verkooptechnieken.

Hanzehogeschool Groningen
Locatie: Groningen

Hanzehogeschool Groningen De Hanzehogeschool Groningen, de oudste multisectorale hogeschool van Nederland, ontwikkelt zich, met ruim 50 lectoraten en 6 kenniscentra, tot een kennisinstelling voor toegepast onderzoek. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en non-profit instellingen.

Gratis brochure
Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven
Locatie: Groningen

Blijf in beweging Andere uitdagingen vragen om andere oplossingen. De maatschappij en uw werkveld veranderen voortdurend.

Gratis brochure
Hogeschool iPabo
Locaties: Alkmaar, Amsterdam

Over Hogeschool iPabo Op Hogeschool iPabo geloven we in de vele talenten van kinderen en volwassenen. We zien het als onze missie om talentontwikkeling van basisschoolkinderen te realiseren door het permanent professionaliseren van leerkrachten en leidinggevenden in het primair onderwijs.

Hogeschool Leiden - Centrum Bioscience en Diagnostiek
Locatie: Leiden

Hogeschool Leiden Onderwijs Hogeschool Leiden beschikt over kwalitatief sterke opleidingen die onderscheidend zijn op het gebied van 'Jeugd', 'Gezondheidszorg' en 'Life Sciences'. We leiden studenten op die aan de slag gaan in het onderwijs of op andere manieren in contact komen met jeugd, zoals in de jeugdzorg en de preventie van jeugdcriminaliteit.

Hogeschool Leiden - Centrum Management en Bedrijf
Locatie: Leiden

U wilt de managementkwaliteiten van uw personeel ontwikkelen of de kennis van uw medewerkers versterken. U wilt een verandertraject in goede banen leiden.

Hogeschool Leiden - Centrum Onderwijs en Innovatie
Locatie: Leiden

Centrum onderwijs & innovatie Leiden Leren houdt niet op wanneer je een diploma hebt behaald. Sterker nog, in de praktijk komt het leerproces pas goed op gang.

Hogeschool Rotterdam
Locatie: Rotterdam

Binnen Hogeschool Rotterdam is het ook mogelijk om masters te doen die bekostigd en niet- bekostigd zijn. Dat wil zeggen dat de ene master gedeeltelijk gesubsidieerd is en de ander volledig door een deelnemer moet worden betaald.

Hogeschool Utrecht
Locaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Doetinchem, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Hogeschool Utrecht (HU) biedt met een divers aanbod van masteropleidingen werkende professionals de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Inhoud en vorm van de masters van de HU sluiten aan op uw behoefte als werkende professional.

Gratis brochure
Hogeschool Utrecht - Centre for Business & Management
Locatie: Utrecht

Centre for Business & Management Hogeschool Utrecht (HU) is met zo'n 35.000 studenten en ruim 3.

Gratis brochure
Hogeschool Utrecht - Centrum voor Maatschappij en Recht
Locatie: Utrecht

Wilt u een Cedeo-erkende post-hbo opleiding volgen of uw kennis opfrissen. Hieronder vindt u ons aanbod van opleidingen, trainingen en cursussen.

Gratis brochure
Hogeschool Utrecht - Centrum voor Natuur & Techniek
Locatie: Utrecht

Een stap verder komen Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière. Zoekt u een andere baan en wilt u uw perspectief op de arbeidsmarkt verbeteren.

Gratis brochure
Hogeschool van Amsterdam

WAAROM HVA. Je wilt je blijven ontwikkelen in je baan.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Locaties: Amsterdam, Arnhem, Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) verzorgt voor meer dan 28.000 studenten kwalitatief hoogwaardige opleidingen en cursussen, in een inspirerende leeromgeving.

Gratis brochure
Hotelschool The Hague
Locatie: Den Haag

Hotelschool The Hague Sterk internationaal georiënteerd maar altijd de fundamenten van onze oprichting in acht gehouden. Denk hierbij aan de speciale aandacht voor gastvrijheid en de sterke band met het werkveld.

HR Academy
Locaties: Amsterdam, Nieuwegein, Putten

Hart voor HR HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met HR-taken. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management.

Gratis brochure
HZ University of Applied Sciences
Locatie: Vlissingen

Waardevolle en zelfbewuste professionals De HZ University of Applied Sciences leidt mensen op tot verantwoordelijke, waardevolle en zelfbewuste professionals in een globaliserende werkomgeving. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met en betrokkenheid van de (internationale) beroepspraktijk en partnerinstellingen.

IBO / business school
Locatie: Leusden

Waarom IBO Business School. IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers.

Gratis brochure
Instituut voor Toegepaste Haptonomie
Locaties: Berg en Dal, Nijmegen

Deeltijd post-hbo opleiding Haptonomie Het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) is een toonaangevend opleidingsinstituut en kenniscentrum dat zich al 26 jaar bezig houdt met de essentie van de haptonomie en haptotherapie. Onze post-hbo beroepsopleiding leidt mensen in 4 jaar tijd op tot haptotherapeut.

International Management Forum
Locatie: Eindhoven

Nationaal en internationaal (Engelstalig) International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt.

Gratis brochure
KU Leuven
Locaties: Aalst-nieuwerkerken, Antwerpen, Brugge (Sint-Michiels), Brussel , Diepenbeek, Geel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Sint-Katelijne-Waver

Situated in the heart of Western Europe, KU Leuven (University of Leuven) has been a centre of learning for nearly six centuries. Today, it is Belgium's largest and highest-ranked university and, founded in 1425, one of the oldest and most renowned universities in Europe.

Gratis brochure
Markus Verbeek Praehep
Locaties: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Ede, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schagen, Utrecht, Zwolle

Financieel-economische opleidingen Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld.

Gratis brochure
NCOI Opleidingen
Locatie: Hilversum

Welkom bij NCOI Opleidingen NCOI Opleidingen is uitgegroeid tot de grootste opleider voor werkenden in Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. We verzorgen ruim 1.

Gratis brochure
Netherlands Business Academy
Locatie: Breda

Netherlands Business Academy Opleidingen voor professionals met ambitie Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy dé aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, Post-HBO opleidingen, academische leergangen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar carrière wil halen.

Gratis brochure
NIVE Opleidingen b.v.
Locatie: Leusden

Winstgevendheid is niet (meer) vanzelfsprekend. Ook de financiële wet- en regelgeving is voortdurend in beweging.

Gratis brochure
NTI

Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin. Bij NTI studeer je op je eigen moment.

Gratis brochure
PHOV (Stichting Post Hoger Onderwijs Veiligheidskunde)
Locatie: Utrecht

PHOV, voor veiligheidskundig onderwijs dat het verschil maakt. Een opleiding volgen bij PHOV is een bewuste keuze.

Gratis brochure
Post MD Opleidingen
Locatie: Rotterdam

U wilt graag een nieuwe stap maken in uw loopbaan. Daarvoor ligt een opleiding voor de hand, een opleiding die aansluit bij de actuele ontwikkelingen in uw sector.

Gratis brochure
Pro Education
Locatie: Hilversum

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of training.

Gratis brochure
Protestantse Theologische Universiteit
Locaties: Amsterdam, Groningen

Welkom bij de PThU De Protestantse Theologische Universiteit is een levensbeschouwelijke universiteit voor theologie. Gevestigd in Amsterdam en groningen.

Quality Mentor
Locatie: Barendrecht

Quality Mentor is een kennisorganisatie voor de organisatie van groepstrainingen en/of open rooster cursussen. Daarnaast is Quality Mentor distributeur van leeroplossingen, voor eLearning en online trainingen of systemen.

Gratis brochure
Radboud Management Academy
Locatie: Nijmegen

De Radboud Management Academy (RMa) is een academische leerplaats waar managers, professionals en wetenschappers met elkaar in dialoog gaan over de samenleving van nu en morgen. En over de organisaties en instituties in die samenleving.

Rijksuniversiteit Groningen
Locatie: Groningen

De universiteit De Rijksuniversiteit Groningen heeft een rijke academische traditie die teruggaat tot 1614. Onze traditie heeft de eerste vrouwelijke student en de eerste vrouwelijke lector in Nederland voortgebracht, evenals de eerste Nederlandse ruimtevaarder en de eerste president van de Europese Centrale Bank.

Rivercloud
Locatie: Utrecht

Rivercloud Rivercloud ondersteunt ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar meer business en meer vrijheid. Doel is het optimaliseren van de sales met praktische trainingen, effectieve acquisitie en een heldere strategie.

Gratis brochure
Rotterdam School of Management, Erasmus University
Locatie: Rotterdam

ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT, ERASMUS UNIVERSITY Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is consistently ranked as one of Europe's top 10 business schools, helping students, academics and people in business become a force for positive change. RSM appeals to an expansive international audience of future and current leaders through its broad portfolio of programmes, and academic activities.

Gratis brochure
Rotterdam School of Management, Erasmus University (CCC)
Locaties: Amsterdam, Rotterdam, Taipei

The Corporate Communication Centre is a joint initiative of the Rotterdam School of Management, Erasmus University and the business community, and aims to develop and expand knowledge in the field of corporate communication. Corporate communication is a management instrument that harmonizes all consciously used forms of internal and external communication as effectively and efficiently as possible in order to achieve a positive corporate reputation.

Gratis brochure
SBO - Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid
Locatie: Eindhoven

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van kwalitatief hoogwaardige studiedagen en cursussen. In al onze bijeenkomsten kunt u rekenen op sprekers en docenten die gezien worden als dé experts in Nederland, die volledig op de hoogte zijn van de actualiteit.

Gratis brochure
Schouten & Nelissen
Locatie: Zaltbommel

De organisatie Schouten & Nelissen is één van de grootste opleidings- en adviesbureaus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Bij Schouten & Nelissen werken ruim 600 mensen, waaronder trainers, adviseurs, psychologen en andere deskundigen, met hart en ziel aan het bereiken van de doelstellingen van de klant.

Gratis brochure
Specialist Development
Locatie: Dieren

Specialist Development: persoonlijke ontwikkeling voor professionals. Leren en ontwikkelen gaat in onze ogen niet om het afleren van dingen of het aanleren van nieuwe dingen.

Gratis brochure
Stenden Hogeschool
Locatie: Leeuwarden

Studeren bij Stenden Hogeschool Het beste naar boven halen in iedere student. Dat is de missie van Stenden Hogeschool.

Supply Chain Education
Locatie: Alphen a/d Rijn

There is a gap between what we know - the sharing of information is important - and that which we practice. Supply Chain Education teaches employees how they can put information and knowledge into standard practice.

Gratis brochure
The Lime Tree - Mediation & Training
Locaties: Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Garderen, Hulshorst, Veghel, Wolfheze

Management en Mediation Een goede manager kan op uiteenlopende situaties adequaat reageren. Hij beschikt hiervoor over sociale vaardigheden, communicatie vaardigheden en hij kan medewerkers motiveren en inspireren.

Gratis brochure
Theologische Universiteit Kampen
Locatie: Kampen

Theologische Universiteit Kampen De Universiteit is verbonden aan de Gereformeerde Kerken in Nederland als wetenschappelijk theologische instelling die werkt vanuit de gereformeerde geloofsovertuiging in dienst van het evangelie van Jezus Christus. Transfer en Permanente Educatie Predikanten (PEP) Permanente Educatie Predikanten richt zich met name op de voortgezette educatie van predikanten.

Thomas More Hogeschool
Locatie: Rotterdam

PROFESSIONALISERING Bij Thomas More Hogeschool leiden wij studenten op tot startbekwame leraren, maar verzorgen we ook vervolgopleidingen voor leraren, schoolteams en directies. Samen met het werkveld werken we hard aan de onderwijsvernieuwing en onderwijsontwikkeling voor de komende jaren.

Tias School for Business and Society
Locaties: Amsterdam, Beijing, Eindhoven, Shanghai, Taipei, Tilburg, Utrecht

TIAS, de business school van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven, biedt een breed en flexibel portfolio aan internationaal erkende managementopleidingen. Het motto van TIAS is: "Never Stop Asking" en dit wordt weerspiegeld in opleidingen die hun oorsprong hebben in toonaangevend managementonderzoek en zijn ontworpen om aan de specifieke onderwijsbehoeften van individuen en organisaties in de veranderende wereld van het bedrijfsleven.

Tilburg University
Locatie: Tilburg

Tilburg University inspireert haar staf en haar studenten om bij te dragen aan de kwaliteit van de samenleving van vandaag en morgen. Wij doen dit door scholing en vorming van jonge mensen tot personen die verantwoordelijke posities in de maatschappij kunnen bekleden, door het aanbieden van levenslang en na-ervaringsonderwijs en door de resultaten van ons onderzoek.

Gratis brochure
TSM Business School
Locatie: Enschede

TSM business school is ontstaan vanuit de Universiteit Twente en richt zich van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt.

Gratis brochure
TU Delft
Locatie: Delft

Onderwijs voor professionals van de TU Delft Naast de reguliere voltijds- Bachelor en Masteropleidingen biedt de TU Delft diverse deeltijd- en andere opleidingen en cursusen. De postdoctorale opleidingen van de TU Delft zijn bedoeld voor professionals en managers die een academische studie en een uitdagende baan willen combineren.

Gratis brochure
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Locaties: Breukelen, Zeist

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is een in 1983 opgericht middelgroot familiebedrijf. Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch levert met een breed productenscala vakgerichte Business-to-Business informatie aan professionals binnen verschillende vakgebieden: Arbo, Veiligheid en VCA Financien Maatschappij, Criminaliteit & Veiligheid Overheid Recht (CEDEO advocatuur erkend) Zorg en Welzijn Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch streeft naar producten en diensten die voldoen aan de eisen van permanente educatie, innovatie en actualiteit van wet- en regelgeving en wil een toonaangevend bedrijf zijn dat wordt gewaardeerd vanwege zijn kwaliteitsproducten en betrokkenheid bij degenen met wie en voor wie producten worden ontwikkeld en verspreid.

Gratis brochure
Universiteit Hasselt
Locaties: Diepenbeek, Hasselt

Versterk, versnel of ontwikkel jouw kennis & kunde Op zoek naar verdieping, verbreding of misschien wel heroriëntering. Universiteit Hasselt zet in op levenslang leren en biedt via haar permanente vormingsaanbod diverse mogelijkheden in bij- en nascholing voor professionals en ondernemers.

Gratis brochure
Universiteit Leiden
Locatie: Leiden

Onderwijs Universiteit Leiden De Universiteit Leiden leidt bijna 27.000 studenten op, afkomstig uit 115 landen.

Vlerick Business School
Locaties: Brussel, Gent, Leuven, St. Petersburg

By 2030 the majority of people will be educated abroad. Vlerick is a leading international business school.

Gratis brochure
Vrije Universiteit Amsterdam
Locatie: Amsterdam

Ben jij een professional met een goede baan. Dan heeft de VU Postgraduate School dé opleiding voor jou.

Gratis brochure
Wageningen University & Research
Locatie: Wageningen

Wageningen University & Research Wageningen University & Research is een samenwerkingsverband tussen Wageningen University en de Stichting Wageningen Research. Het vakgebied bestaat uit drie kerngebieden waarin wij opereren: Voeding en voedselproductie Leefomgeving Gezondheid, leeftstijl en levensomstandigheden Opleidingen voor professionals Bij Wageningen University en Research hebben professionals de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

Wagner Group
Locaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Brummen, Dordrecht, Groningen, Santpoort, Sint-Michielsgestel, Valkenburg aan de Geul, Westervelde

Wagner Group | boardroom consulting & executive education is een onafhankelijke, internationaal georiënteerde kennisonderneming. Wij richten ons op versterking van leiderschap, ondernemerschap en innovatie.

Gratis brochure