Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Zoek in duizenden opleidingen, trainingen en cursussen

Alle opleidingsinstituten »

Nieuwste artikelen

Het zwarte gat dat contractmanagement heet
Het zwarte gat dat contractmanagement heet

3 april 2017 | Covalis

Hoe komt het nou, dat ondanks goede inkoopprocessen er niet gebeurt wat u heeft gecontracteerd? Inkopers hebben het druk en na het contracteren moeten zij weer snel door met het volgende project. Hierdoor krijgt dat wat zich na de Lees verder..

7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn
7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn

1 april 2017 | Victor Huiting

Regelmatig vragen mensen mij tijdens een training hoeveel tijd je op LinkedIn zou moeten doorbrengen. Ook denken velen dat je pas succesvol kunt zijn met LinkedIn als je er de hele dag op actief bent. Niets is minder waar. In dit Lees verder..

Ketenvaardigheden zijn troef
Ketenvaardigheden zijn troef

16 maart 2017 | Covalis

Wat gebeurt er als je bij het kaartspel een groot aantal troeven ontvangt? Je houdt deze graag voor de borst en bent erg voorzichtig om ze uit te spelen. Je zou maar niks meer achter de hand hebben….! Dat deed me denken aan hoe Lees verder..
Welke Post HBO opleiding past bij mij?

Bent u op zoek naar een Post HBO opleiding of wilt u verschillende opleidingen met elkaar vergelijken? Bij Millian.nl vindt u een volledig overzicht voor werkend Nederland.

Van het verbeteren van uw managementvaardigheden met een korte training op Post HBO niveau tot een opleiding bedrijfskunde of management naast uw baan. In elk vakgebied hebben wij voor u de juiste keuze.

Vraag gratis informatie aan, download brochures, stel uw vraag of neem direct contact op.

De Post hbo opleidingen op Millian.nl worden aangeboden door opleidingsinstituten uit heel Nederland. Parttime of fulltime.

Begin met de volgende stap in uw carrière!