Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Cloud Technology Professional

Pink Elephant Nederland

  • Beschrijving
  • Overzicht

Certified Cloud Technology ProfessionalDe CloudSchool trainingen gaan in op de technische aspecten, security, architectuur en governance van IT Cloudomgevingen. Pink Elephant is de eerste gecertificeerde CloudSchool partner in Nederland.Het CloudSchool programma is een internationaal vendor-onhankelijk programma dat wereldwijd de kennis over Cloud Computing overdraagt. Het programma is ontworpen en bedacht door Thomas Erl, een best-selling author, en expert op het gebied van Cloud Computing.Het CloudSchool programma is uniek omdat het een compleet vormgegeven programma is met mondiale certificering door Prometric. Het curriculum daagt deelnemers uit om net twee stappen verder te gaan om gecertificeerd Cloud Professional te worden.

De training ?Certified Cloud Technology Professional? is een nieuwe training die op de technische aspecten van Cloud Computing ingaat. Deze training gaat daarom diepgaand in op de concepten, middelen implementatie strategieën over Cloud Computing. Hierbij komen de meeste gangbare gebruikersmodellen aan de orde, zoals Software-as-a-Service (Saas), Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS). Bij deze training gaat het daarbij om essentiële concepten en terminologie van Cloud Computing, in samenhang met de voordelen, nadelen en de impact van de beslissing om op Cloud Computing over te gaan. De training is dan ook bedoel als fundamentele basiskennis voor iedereen die overweegt over te stappen op Cloud Computing. Een goed begrip over de betekenis vormt hierbij een eerste stap. Vervolgens gaat de training in op de wijze waarop de concepten toegepast kunnen worden op de eigen organisatie. Centraal staat hierbij de vraag: hoe vertaal ik de Cloud concepten naar mijn organisatie, en wat zijn daar de voor- en nadelen van? Als ?Certified Cloud Technology Professional? moet u in staat zijn risico?s en uitdagingen voor uw IT organisatie in te delen en te classificeren. NB: Deze training is in het Engels

Tijdens deze training ontvangt u: 3 boeken met de modules van Cloud Computing Prometric Examen Vouchers De training Cloud Technology professional is een overwegend zware training. Naast de klassikale lesdagen wordt daarom minimaal 4 uur zelfstudie per module aanbevolen.

Niveau MBO
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 3 dagen
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Provincie Noord-Holland
Afronding Diploma