Dé opleidingensite voor hbo en hoger

1028 Persoonlijke effectiviteit en Leiderschap trainingen speciaal voor professionalsBijpassende artikelen

7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn
7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn

1 april 2017 | Victor Huiting

Regelmatig vragen mensen mij tijdens een training hoeveel tijd je op LinkedIn zou moeten doorbrengen. Ook denken velen dat je pas succesvol kunt zijn met LinkedIn als je er de hele dag op actief bent. Niets is minder waar. Lees verder..

Van Met Passie naar Waarmakers
Van Met Passie naar Waarmakers

15 oktober 2016 | Millian

Met net zoveel passie (en misschien nog wel een beetje meer) gaat Met Passie verder als: WaarMakers.. Lees verder..

Psychologie op de werkvloer
Psychologie op de werkvloer

17 augustus 2016 | Manon Bongers

Over Aanklagers, Slachtoffers en ReddersEffectief samenwerken gaat niet alleen om het gezamenlijk behalen van outputdoelen. Effectief samenwerken begint met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen, zodat eenieder de verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel kan nemen en aanspreekbaar is op zijn gedrag. Effectief samenwerken gaat ook om de manier waarop je met je collega's en leidinggevende omgaat. Lees verder..Persoonlijke Effectiviteit, Leiderschap

U wilt uw Persoonlijke effectiviteit verbeteren?

Met een persoonlijke effectiviteit training haalt u het beste uit uzelf. Zorg dat uw persoonlijke ontwikkeling groeit en vergelijk meerdere opleidingen en trainingen bij Millian.nl. Welke belemmeringen kunt u overwinnen en welke vaardigheden kunt u verbeteren.

Een compleet overzicht met trainingen om bijvoorbeeld uw assertiviteit te verbeteren of juist beter te communiceren.

Ook tonen wij een overzicht van leiderschapstrainingen. Bent u op zoek naar een nieuwe stijl leidinggeven of wilt u uw leiderschap vergroten. Korte intensieve trainingen met een aanbod in heel Nederland. Zoek en filter gemakkelijk om de juiste training te vinden. Vraag informatie aan of download de brochure. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met de opleider.