Dé opleidingensite voor hbo en hoger

10 Media, kunst en cultuur cursus en trainingBijpassende artikelen

Binden, boeien en activeren: de drie fasen van social media-marketing
Binden, boeien en activeren: de drie fasen van social media-marketing

23 mei 2012 | Sander Hof

Veel organisaties hebben social media-marketing omarmd. Helaas zien veel van deze organisaties social media nog steeds als een one stop shop. Het blijft vaak bij een paar kleine acties, waarna het kanaal wordt vergeten. Lees verder..

'Historisch bloed kruipt waar het niet gaan kan'
'Historisch bloed kruipt waar het niet gaan kan'

29 mei 2011 | Koen de Vlieger - De Wilde

Zes jaar geleden stootte ik op een vacature voor beheerder van het kasteel van Hingene. Gedurende bijna vierhonderd jaar was dat de favoriete zomerresidentie geweest van de adellijke familie d'Ursel. Ondertussen was het kasteel eigendom geworden van de provincie Antwerpen, die de oude glorie liefdevol in ere herstelde. Lees verder..Media, Kunst, Cultuur

Media, kunst en cultuur is een vakgebied waarin steeds meer cursussen en trainingen te volgen zijn. Er is steeds meer mogelijk op het gebied van audio, film, muziek en video en de ontwikkelingen in onder andere de social media staan ook niet stil. Naast de nieuwe media, zoals sociale netwerken zijn er natuurlijk ook de traditionele media waarin drukwerk niet mag ontbreken. Volg een cursus DTP om voor zowel nieuwe als oude media aan de slag te kunnen gaan met ontwerpen van websites, online brochures, banners en drukwerk.