Dé opleidingensite voor hbo en hoger

362 Marketing, sales opleidingen en trainingen van opleiders in NederlandBijpassende artikelen

Internal branding - Just do it!
Internal branding - Just do it!

16 april 2014 | Martijn Jacobs

Als je bij een bedrijf werkt dat de slogan 'just do it.' voert, wat verwacht je dan. Waarschijnlijk een bedrijf waar mensen werken die 'niet lullen maar poetsen'. Lees verder..

Binden, boeien en activeren: de drie fasen van social media-marketing
Binden, boeien en activeren: de drie fasen van social media-marketing

23 mei 2012 | Sander Hof

Veel organisaties hebben social media-marketing omarmd. Helaas zien veel van deze organisaties social media nog steeds als een one stop shop. Het blijft vaak bij een paar kleine acties, waarna het kanaal wordt vergeten. Lees verder..

De evolutie van salestrainingen
De evolutie van salestrainingen

6 mei 2012 | Paul Avontuur

Het vak van verkopen verandert snel door de opkomst van nieuwe technologieën en de manier waarop consumenten en bedrijven kopen. Toch zie je dat de trainingen voor de verkoper, de salestrainingen, nauwelijks veranderen. Daar moet verandering in komen en daar komt verandering in. Lees verder..Marketing, Sales

Sales of marketing opleiding op Master, Post HBO of HBO niveau

U wilt uw product of dienst zo goed mogelijk positioneren en laten aansluiten bij de mensen die u wilt bereiken. Op Millian.nl staan gerenommeerde aanbieders van Marketing opleidingen en cursussen die u hierbij kunnen helpen. Van Digitale marketing tot online marketing.

Ook vindt u diverse opleidingen die u opleiden voor het NIMA examen. Vraag gratis informatie aan en laat u goed en geheel vrijblijvend informeren.

Commerciële vaardigheden verbeteren

Bent u als Sales manager of accountmanager op zoek naar een passende opleiding of training of wilt u tijdens een gesprek met het klant, deze nog beter kunnen adviseren? Op Millian.nl hebben wij ook vele Sales opleidingen en korte intensieve trainingen. Zowel op MBO, HBO als op Post HBO niveau.