Dé opleidingensite voor hbo en hoger

260 Juridische opleidingen en masterclasses voor professionalsBijpassende artikelen

Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt
Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt

30 april 2015 | Gert-Jan Vlasveld

Een lange tijd bleef de discussie over contractmanagement hangen rondom de vraag of het een organisatie financieel iets oplevert of dat het alleen maar geld kost. Inmiddels is toegevoegde waarde van het vak wel aangetoond door praktijkcases. Contracten leveren door professioneel contractmanagement niet alleen besparingen op, er worden ook andere voordelen gecreëerd voor zowel opdrachtgever als leverancier. Lees verder..

Verplichte opleiding voor advocaten van slachtoffers
Verplichte opleiding voor advocaten van slachtoffers

27 februari 2014 |

Er komt een verplichte opleiding voor advocaten die slachtoffers van (ernstige) misdrijven bijstaan.. Lees verder..Juridisch

Juridische opleidingen, cursussen en masterclasses

Bent u werkzaam in de juridische sector en wilt u een cursus of opleiding volgen om uw kennis te verbeteren. Op Millian.nl vindt u meerdere opleidingen en trainingen. Vergelijk op niveau, tijdsduur en kosten.Blijf ook op de hoogte van de laatste ontwikkelen en juridische events en masterclasses.

Juridisch medewerker

Wilt u graag in de juridische wereld werken maar weet nog niet in wat voor functie? Hier vindt u een goed overzicht van opleidingen, trainingen en cursussen op alle verschillende niveaus. Van juridische medewerker tot beschermingsbewindvoerder.