Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Vergelijk 147 HR trainingen en cursussen voor HR professionalsBijpassende artikelen

Gebrek aan carrièremogelijkheden voor meer dan de helft van de Nederlandse werknemers
Gebrek aan carrièremogelijkheden voor meer dan de helft van de Nederlandse werknemers

21 november 2016 | Redactie

Uit onderzoek van adviesbureau Willis Towers Watson is gebleken dat een gebrek aan carrièremogelijkheden voor Nederlandse werknemers in alle sectoren een groot probleem is. Om verder te komen in hun loopbaan voelt 53% van de professionals zich genoodzaakt over te stappen naar een andere werkgever.De 'Global Workforce Study' laat zien dat werkgevers het risico blijven lopen om hun beste mensen aan de concurrentie te verliezen. Lees verder..

Voorkom langdurig verzuim met deze drie tips
Voorkom langdurig verzuim met deze drie tips

24 april 2016 | Redactie

Kennis van ondernemers en HR verantwoordelijken in het Nederlandse MKB over langdurig verzuim schiet tekort.. Lees verder..

De vraag naar HR-adviseurs groeit
De vraag naar HR-adviseurs groeit

22 april 2016 | Redactie

Het eerste kwartaal van dit jaar is de vraag naar HR-professionals met 34 procent gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar. Vooral de vraag naar HR-Business partners en HR-adviseurs groeit. Dit komt naar voren uit het arbeidsmarktonderzoek van Yacht. Lees verder..HR

HR professionals opgelet!

Op Millian.nl vindt u diverse Human resource management opleidingen en trainingen die meer grip geven op het personeelsbestand. Een cursus recruitment of uw beoordelings of selectiegesprekken verbeteren? Vind bij Millian meerdere aanbieders die u kunnen helpen deze vaardigheden te verbeteren.

Investeren in HR

Dus bent u op zoek naar een HR-opleiding voor uzelf of een medewerker? Alle HR-opleidingen op Millian.nl zijn praktijkgericht en gaan in op de nieuwste HR-actualiteiten.