Dé opleidingensite voor hbo en hoger

% Financiële opleidingen trainingen voor professionals. Voltijd en deeltijdBijpassende artikelen

De vraag naar Finance professionals blijft toenemen
De vraag naar Finance professionals blijft toenemen

4 mei 2016 | Redactie

In kwartaal 1 van 2016 is de vraag naar Finance professionals met 9% toegenomen ten opzichte van kwartaal 4 van 2015 en 14% toegenomen vergeleken met kwartaal 1 van vorig jaar.. Lees verder..

Lindenhaeghe werkt aan alternatief voor Wft-examens
Lindenhaeghe werkt aan alternatief voor Wft-examens

11 maart 2016 | Hoofdredacteur van am: en amweb.nl

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe ontwikkelt een alternatief voor de Wft-examens. Dat laat directeur Mike Schilperoort aan am: weten. De financiële opleider wil dat de beroepsgroep zelf meer grip krijgt op de examinering van financieel adviseurs. Lees verder..

Nieuw: opleiding tot Financieel Forensisch Deskundige
Nieuw: opleiding tot Financieel Forensisch Deskundige

22 oktober 2014 |

De Erasmus Universiteit in Rotterdam start op 21 november met een opleiding tot Financieel Forensisch Deskundige. Dit postdoctorale Executive Programma is gericht op de groep professionals die onderzoek verricht naar financiële criminaliteit. Een dergelijke opleiding bestond sinds 2003 niet meer in Nederland. Lees verder..Financieel

Een financiële opleiding of training volgen

Hiernaast treft u een overzicht van financiële opleidingen en cursussen voor professionals op verschillende niveaus. Van Accountancy opleidingen tot WFT modules en van debiteurenbeheer tot auditing. Bekijk het overzicht, en vraag informatie aan bij de bij ons aangesloten opleiders.

Aanbod voor financieel professionals

Alle opleidingen en cursussen worden aangeboden door opleidingsinstituten toonaangevend op het gebied van finance en incompany trajecten.