Dé opleidingensite voor hbo en hoger

487 Communicatie trainingen en cursussen voor professionalsBijpassende artikelen

Psychologie op de werkvloer
Psychologie op de werkvloer

17 augustus 2016 | Manon Bongers

Over Aanklagers, Slachtoffers en ReddersEffectief samenwerken gaat niet alleen om het gezamenlijk behalen van outputdoelen. Effectief samenwerken begint met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen, zodat eenieder de verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel kan nemen en aanspreekbaar is op zijn gedrag. Effectief samenwerken gaat ook om de manier waarop je met je collega's en leidinggevende omgaat. Lees verder..

Krabbenmand-effect in zelfsturende teams
Krabbenmand-effect in zelfsturende teams

9 juli 2014 | Arjan van Weert

Mensen die elkaar in een groep onbewust tegenhouden om 'de kop boven het maaiveld uit te steken'. Het komt vaak voor in zelfsturende teams en in managementteams, maar werkt minder goed.. Lees verder..

Internal branding - Just do it!
Internal branding - Just do it!

16 april 2014 | Martijn Jacobs

Als je bij een bedrijf werkt dat de slogan 'just do it.' voert, wat verwacht je dan. Waarschijnlijk een bedrijf waar mensen werken die 'niet lullen maar poetsen'. Lees verder..Communicatietrainingen

Een communicatietraining volgen

Een communicatietraining heb je in verschillende soorten en maten. Wilt u uw manier van communiceren verbeteren of juist beter kunnen presenteren en spreken? Bekijk en zoek welke training het beste bij u past en verbeter uw communicatieve vaardigheden

Voor wie

Een communicatietraining verbetert de kwaliteit van communiceren en is onmisbaar voor groepen zoals de verkoop binnendienst, technische dienst en inkoop, maar ook voor individuele medewerkers zoals telefonistes, receptionistes en secretaresses.