Dé opleidingensite voor hbo en hoger

185 Bestuur, beleid en overheid opleidingen, cursussen en trainingenBijpassende artikelen

Organisatie, Cultuur en Management: Cultuur is hot
Organisatie, Cultuur en Management: Cultuur is hot

7 juni 2013 | dr. Arnold Wilts

Sociale structuur en complexe cultuur in professionele organisaties. Cultuur is hot. Het is een begrip dat een belangrijke plaats in heeft genomen in onze samenleving. Lees verder..

Openbaar bestuur in verwarrende tijden
Openbaar bestuur in verwarrende tijden

7 januari 2013 | dr. Harmen Binnema

De rol van het openbaar bestuur is ten alle tijde aan verandering onderhevig. De huidige financiële crisis voert de druk op de vraag om nieuw beleid op.. Lees verder..

Bestuur en Beleid
Bestuur en Beleid

25 mei 2012 | Dr. Harmen Binnema

Waar de gedoogcoalitie zeven weken vergeefs probeerde een bezuinigingspakket samen te stellen, knutselden CDA, VVD, D66, GroenLinks en ChristenUnie in krap twee dagen een begroting in elkaar. Een paar maanden later mag Nederland voor de vijfde keer in tien jaar naar de stembus voor een nieuwe Tweede Kamer.. Lees verder..Bestuur, Beleid, Overheid

Vergelijk diverse korte cursussen en opleidingen in het vakgebied bestuur, beleid en overheid

Werkzaam in het openbaar bestuur? Hier vindt u trainingen en cursussen voor beleidsmakers bij de overheid, bedrijfsleven en semi-overheidsinstanties

U vindt hier onder andere opleidingen en trainingen over beleid maken, ondernemersraad (OR), openbare ruimte, bestuur en organisatie. Vraag kosteloos informatie aan of neem direct contact op met de opleider.