Dé opleidingensite voor hbo en hoger

NTI

  • Beschrijving

Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin? Bij NTI studeer je op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. We bieden ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Missie

'NTI biedt elke volwassene in Nederland en Vlaanderen met de wens zich persoonlijk of professioneel te ontwikkelen de kans om dit te realiseren. Hiertoe biedt NTI een breed aanbod aan opleidingen op verschillende opleidingsniveaus aan door middel van een flexibel en toegankelijk onderwijsconcept, met een betrokken en deskundig team van medewerkers en docenten.'

Visie

NTI biedt kwalitatieve opleidingen volgens een innovatief en online opleidingsconcept, voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen. Wij willen gezien worden als een moderne en flexibele opleider met breed aanbod van cursussen en erkende mbo- en hbo-opleidingen. Wij kunnen opleidingen op een efficiënte wijze ontwikkelen en organiseren en tegen een voordelige prijs aanbieden op de particuliere en zakelijke markt. Resultaatgerichtheid, flexibiliteit, enthousiasme en betrokkenheid zijn onze kernwaarden.