Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Post-HBO Sales Controller

Netherlands Business Academy

  • Beschrijving
  • Overzicht

Waarom deze opleiding?

De Post-HBO Sales Controller is gericht op het profiel van de General Controller, met als specialiteit de processen op het gebied van Marketing en Sales. In deze opleiding wordt gekeken naar de verantwoordelijkheden van de controller als leverancier van stuurinformatie en bewaker van de uitkomsten. Van groot belang is dat de controller een actieve rol heeft bij het ondersteunen van de verantwoordelijke functionarissen door middel van het helpen bij begrotingen en budgettering, verstrekken van tijdige en goede informatie voor sturing en het bewaken van de uitkomsten.

Programma

• Module Zelfmanagement, Leadership & Coaching en Schriftelijke Communicatie
• Module Management Accounting
• Module Management Control en Information Management
• Module Strategy en strategische marketing
• Module Projectmanagement


Praktische informatie

Vooropleiding en ervaring

Om de Post-HBO Sales Controller te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na het afronden deze opleiding ontvangt u een Post-bachelor (HBO) diploma Sales Controller van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De Post-HBO Sales Controller bestaat uit 19 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties en start

De Post-HBO Sales Controller wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden

Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werkt u casussen en opdrachten uit, bereidt u presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur

Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands en Engelstalige literatuur. alles lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten

Opleidingskosten gehele opleiding: € 8.525,- (exclusief arrangementskosten, literatuurkosten en studiereis).

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

Niveau Post-HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 12 maanden
Type Post-hbo / Post-bachelor, Specialised master for professionals
Kosten €8525
Les locatie type Hotelaccomodatie, Op het instituut
Titulatuur Geen titel
Website www.netherlandsbusinessacademy.nl/post-hbo-opleidingen/post-hbo-opleiding-sales-controller/
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Startmaanden maart, oktober
Provincies Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht
Afronding Diploma