Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Masterclass Leadership

Netherlands Business Academy

  • Beschrijving
  • Overzicht

Waarom deze opleiding?

Persoonlijk Leadership ontdekken en ontwikkelen vormt de basis van de opleiding Masterclass Leadership. We leiden managers op om zelfstandig beslissingen te nemen. Confusius zei: " Fouten hebben, en die niet verbeteren, dat is pas fouten hebben." , en "Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen."

Goede leiders inspireren collega's tot een heldere en gemeenschappelijke visie en stellen anderen in staat te handelen. Zij geven het goede voorbeeld en nemen de organisatie op sleeptouw. De masterclass Leadership combineert kennis met de praktijk.

Het programma

• Module Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching en Schriftelijke Communicatie
• Module Leadership

Praktische informatie

Vooropleiding en ervaring

Om de Masterclass Leadership te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na het afronden van de Masterclass Leadership ontvangt u een diploma Masterclass Leadership van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De Masterclass Leadership bestaat uit 8 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties en start

De Masterclass Leadership wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda (onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie).

Collegetijden

Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er consultatiebijeenkomsten plaats. Hier werkt u casussen en opdrachten uit, bereidt u presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Literatuur

Voor alle modules wordt gebruik gemaakt van Nederlands- en Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Kosten

Opleidingskosten: € 4.265,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten)

Neem voor meer informatie of een kostenspecificatie contact op met ons onderwijsbureau.

Het ministerie van OC&W biedt met het Levenlanglerenkrediet de mogelijkheid te lenen voor aanvullende studies. Voor meer informatie.

Niveau WO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 6 maanden
Type Post-hbo / Post-bachelor, Specialised master for professionals
Kosten €4265
Titulatuur Geen titel
Website www.netherlandsbusinessacademy.nl/masterclasses/masterclass-leadership/
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Startmaanden maart, oktober
Provincies Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht
Afronding Diploma