Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Photoshop Advanced

NCOI Opleidingen

 • Beschrijving
 • Overzicht

Samenvatting

De training is speciaal ontwikkeld voor professionals die fotografische beelden moeten bewerken voor weergave op scherm of papier, zoals grafisch en webdesigners, (semi)professionele fotografen, marketing- en communicatiemedewerkers. Heeft u al veel ervaring met Adobe Photoshop CS5, dan kunt u direct starten met deze training.

Omschrijving
Deze training is het vervolg op de training Photoshop Basis en speciaal bedoeld voor bijvoorbeeld de grafisch vormgever, fotograaf of marketeer die zijn basiskennis van Photoshop verder wil uitdiepen. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen tijdens de training zijn het werken met verloop- en kleurlagen, maskeren en verfijnen van selecties, gebruik van vectoren, geavanceerd corrigeren van kleur en contrast, creatieve effecten toepassen zoals vervormingen en speciale kloontechnieken.

Admission

U dient enige werkervaring te hebben met Photoshop CS5 of Photoshop CS6. Om u optimaal voor te bereiden op deze training is eventueel de training Photoshop Basis beschikbaar.

Enrollment
Inschrijven kan via www.ncoi.nl/Inschrijven.html?course=32249-2017.

Graduation

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Photoshop Advanced’.

Deze training is een goede voorbereiding op het examen Adobe Certified Expert (ACE): Photoshop. U kunt zich apart inschrijven voor dit examen.

Het examen ACE: Photoshop is een verplicht examen voor de certificering ACE Master Certification en een keuze-examen voor de specialistcertificering Design Specialist en Web Specialist.

Objectives

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 30-70. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Adobe Photoshop CC. Werkt u met Photoshop CS6 of een eerdere versie, dan is deze training ook zeer geschikt voor u.

Program guide

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Selecties en maskers
 • Slimme pixelopvulling
 • Lagen
 • Penselen
 • Patronen
 • Werken met verlopen
 • Filters
 • Corrigeren met curven en de kanaalmixer
 • Handelingen automatiseren

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 2 maanden
Kosten €791
Titulatuur Geen titel
Website www.ncoi.nl/training/Trainingen-Photoshop-CS6-Advanced.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 12
Afronding Certificaat