Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Master of Business Administration (MBA) specialisatie Human resources management

NCOI Opleidingen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

U bent HR-specialist of personeelsmanager en u wilt u op topniveau verdiepen in alle actuele aspecten van business administration, gecombineerd met humanresourcesmanagement. U heeft de ambitie een erkende Mastertitel te behalen met een strategische en bedrijfskundige invulling in de context van HRM.

Omschrijving
Van het succesvol inzetten van dashboards met managementrapportages tot het ontwerpen van leertrajecten: als personeels- of HRM-manager moet u steeds meer inzicht hebben in organisatieontwikkeling en bedrijfskundige processen. U wordt steeds vaker betrokken bij het maken van strategische keuzen binnen uw organisatie. Het hebben van een MBA-diploma is in uw positie zeer handig en wordt ook vaker verlangd door bedrijven. Deze opleiding van NCOI University of Business Studies biedt u diepgaand inzicht in onder meer integraal management en strategisch personeelsbeleid. De specialisatie kent een praktijkgerichte aanpak door topdocenten en is daardoor goed te combineren met een drukke baan.

Admission

U kunt deze Master volgen als u een HBO Bachelor- of academische opleiding heeft afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet, dan kunt u ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Enrollment
Inschrijven kan via www.ncoi.nl/Inschrijven.html?course=57750-2018.

Objectives

In deze opleiding koppelt u de Master of Business Administration aan de specialisatie Human resources management. In fase 2 volgt u een aantal modules op het gebied van uw specialisatie.

Program guide
  • Masterclass Organisatie en Management 6 EC
  • Masterclass Strategisch Management 6 EC
  • Masterclass Financieel Management 6 EC
  • Masterclass Human Resources Management 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC
  • Masterclass Bedrijfskundig Procesmanagement 6 EC
  • Masterclass Human Resources Development 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC
Afstuderen 13 EC Afstuderen

U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeeropdracht waarmee u aantoont dat u de geleerde theorie en vaardigheden op Masterniveau beheerst. U kunt uw afstudeeropdracht aan laten sluiten bij uw specialisatierichting. Zo geeft u op basis van uw eigen interesses en ambities vorm aan uw opleiding. Voorafgaand aan de afstudeeropdracht doorloopt u een kort programma waarin wordt ingegaan op de uitvoering van praktisch onderzoek en een afstudeeropdracht op Masterniveau. Tijdens het afstuderen zelf krijgt u bovendien persoonlijke begeleiding van een afstudeerbegeleider. Zo wordt u optimaal begeleid naar een succesvolle afsluiting van uw opleiding.

Erkend getuigschrift

U rondt de Masterclasses af met een eindopdracht of case. Als u alle Masterclasses met succes heeft afgerond, ontvangt u het officiële Mastergetuigschrift ‘Master of Business Administration’ met als specialisatie Human resources management. U mag dan de graad MBA (Master of Business Administration) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die gelden voor Masteropleidingen. Ook is NCOI door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW).

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Kosten €13990
Titulatuur Geen titel
Website www.ncoi.nl/opleiding/Masteropleidingen-Master-of-Business-Administration-MBA-specialisatie-Human-resources-management.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 18
Afronding Diploma