Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Master Human Resources Management (MHRM) specialisatie Talentmanagement en MD

NCOI Opleidingen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

U heeft interesse in talentrecruitment, talentcoaching en leiderschap binnen humanresourcesmanagement. U gaat graag aan de slag met complexe vraagstukken die gepaard gaan met ontwikkeling binnen een organisatie.

Omschrijving
Bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling van personeel binnen uw organisatie? Bent u bezig met talentrecruitment en altijd op zoek naar de beste medewerkers? Wilt u zich hierin verder ontwikkelen? Dan is deze Masteropleiding zeer interessant. U combineert de meest fundamentele strategische thema’s van HRM met een verdieping op het gebied van talentmanagement en managementdevelopment. De opleiding is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door ervaren professionals uit de HR-praktijk die u uitstekend kunnen voorbereiden op situaties die u in uw werk gaat tegenkomen. Na afronding ontvangt u een officieel getuigschrift van NCOI University of Applied Sciences.

Admission

U kunt deze Master volgen als u een HBO Bachelor- of academische opleiding heeft afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet, dan kunt u ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Enrollment
Inschrijven kan via www.ncoi.nl/Inschrijven.html?course=57756-2018.

Objectives

In deze opleiding koppelt u de Master Human Resources Management aan de specialisatie Talentmanagement en MD. In fase 2 volgt u een aantal modules op het gebied van uw specialisatie.

Program guide
  • Masterclass Strategisch HRM 6 EC
  • Masterclass Motiveren en Belonen 6 EC
  • Masterclass HR-performancemanagement en HR-analytics 6 EC
  • Masterclass Organisatie en Cultuur 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC
  • Masterclass MD en Talentmanagement 6 EC
  • Masterclass Verandermanagement 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC
Afstuderen 13 EC Afstuderen

U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeeropdracht waarmee u aantoont dat u de geleerde theorie en vaardigheden op Masterniveau beheerst. U kunt uw afstudeeropdracht aan laten sluiten bij uw specialisatierichting. Voorafgaand aan de afstudeeropdracht doorloopt u een kort programma waarin wordt ingegaan op de uitvoering van praktisch onderzoek en het schrijven van deze opdracht op Masterniveau. Tijdens de gehele afstudeerfase wordt u persoonlijk begeleid naar een succesvolle afsluiting van uw opleiding.

Erkend getuigschrift

U rondt de Masterclasses af met een eindopdracht. Als u alle Masterclasses met succes heeft afgerond, ontvangt u het officiële Mastergetuigschrift ‘Master Human Resources Management (MHRM)’ met als specialisatie Talentmanagement en MD. U mag zich dan Master Human Resources Management noemen en de graad MA (Master of Arts) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die gelden voor Masteropleidingen. NCOI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW).

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Kosten €13990
Titulatuur Geen titel
Website www.ncoi.nl/opleiding/Masteropleidingen-Master-Human-Resources-Management-MHRM-specialisatie-Talentmanagement-en-MD.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 18
Afronding Diploma