Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Master Human Resources Management (MHRM) specialisatie Organisatie en verandering

NCOI Opleidingen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

U bent HR-professional en u heeft belangstelling voor organisatie- en verandermanagement. U vindt het interessant om vanuit persoonlijk leiderschap, cultuurtypen en de meest recente HR-trends te kijken naar een organisatie in verandering.

Omschrijving
HR-managers hebben vaak te maken met organisatieveranderingen en het herontwerpen van de organisatie. Het is van groot belang om deze turbulente bedrijfsontwikkelingen in goede banen te leiden, zodat medewerkers gemotiveerd meewerken aan het veranderproces en het gewenste resultaat bereikt wordt. In deze gespecialiseerde Masteropleiding combineert u fundamentele strategische thema’s van HRM met een verdieping op het gebied van organisatie en verandering. Na afronding ontvangt u een erkend getuigschrift van NCOI University of Applied Sciences.

Admission

U kunt deze Master volgen als u een HBO Bachelor- of academische opleiding heeft afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet, dan kunt u ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Enrollment
Inschrijven kan via www.ncoi.nl/Inschrijven.html?course=57754-2018.

Objectives

In deze opleiding koppelt u de Master Human Resources Management aan de specialisatie Organisatie en verandering. In fase 2 volgt u een aantal modules op het gebied van uw specialisatie.

Program guide
  • Masterclass Strategisch HRM 6 EC
  • Masterclass Motiveren en Belonen 6 EC
  • Masterclass HR-performancemanagement en HR-analytics 6 EC
  • Masterclass Organisatie en Cultuur 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC
  • Masterclass Toegepaste Organisatiekunde 6 EC
  • Masterclass Verandermanagement 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC
Afstuderen 13 EC Afstuderen

U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeeropdracht waarmee u aantoont dat u de geleerde theorie en vaardigheden op Masterniveau beheerst. U kunt uw afstudeeropdracht aan laten sluiten bij uw specialisatierichting. Zo geeft u op basis van uw eigen interesses en ambities vorm aan uw opleiding. Voorafgaand aan de afstudeeropdracht doorloopt u een kort programma waarin wordt ingegaan op de uitvoering van praktisch onderzoek en een afstudeeropdracht op Masterniveau. Tijdens het afstuderen zelf krijgt u bovendien persoonlijke begeleiding van een afstudeerbegeleider. Zo wordt u optimaal begeleid naar een succesvolle afsluiting van uw opleiding.

Erkend getuigschrift

U rondt de Masterclasses af met een eindopdracht. Als u alle Masterclasses met succes heeft afgerond, ontvangt u het officiële Mastergetuigschrift ‘Master Human Resources Management (MHRM)’ met als specialisatie Organisatie en verandering. U mag zich dan Master Human Resources Management noemen en de graad MA (Master of Arts) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die gelden voor Masteropleidingen. NCOI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). U ontvangt van NCOI een officieel internationaal erkend getuigschrift.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Kosten €13990
Titulatuur Geen titel
Website www.ncoi.nl/opleiding/Masteropleidingen-Master-Human-Resources-Management-MHRM-specialisatie-Organisatie-en-Verandering.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 18
Afronding Diploma