Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Basiskennis Calculatie (BKC®)

NCOI Opleidingen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Admission

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen.

Graduation

U neemt deel aan het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze opleiding wordt online geëxamineerd. Bij een voldoende resultaat ontvangt u het officiële diploma ‘Basiskennis Calculatie (BKC®)’.

Objectives

Deze opleiding wordt gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. U krijgt bruikbare kennis aangereikt op het gebied van goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens. Tijdens deze opleiding wordt u uitstekend voorbereid op het officiële examen Basiskennis Calculatie (BKC®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Wij bieden u een complete examentraining met tips, trucs en proefexamens. U wordt begeleid door een ervaren docent die de dagelijkse praktijk goed kent.

In deze opleiding wordt u uitgebreid voorbereid op uw examens. Als financieel professional is het cruciaal om de benodigde papieren in huis te hebben. Examens behalen is daarom van groot belang. Daarom bieden wij u extra examentraining aan. Daardoor maakt u met nog meer vertrouwen het examen.

Program guide

In deze opleiding komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

Financieel-administratieve berekeningen
  • Elementaire berekeningen
  • Kostprijscalculaties
  • Statistiek en spreadsheetgebruik
Handel en verzekering
  • Goederenhandel
  • Handel, koop en verkoop
  • Internationale handel
  • Verzekering
Course schedule

Deze opleiding duurt 3 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur en 1 bijeenkomst van 10.00 uur tot 16.00 uur voor de examentraining. U kunt deze opleiding ook grotendeels op afstand volgen op basis van e-learning (zie Studeren op Afstand voor meer informatie).

Characteristics
MBO-deelprogramma

Enrollment
www.ncoi.nl/inschrijven.html?id=26202

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 maanden
Kosten €425
Titulatuur Geen titel
Website www.NCOI.nl/opleiding/Praktijkopleidingen-Praktijkdiploma-Basiskennis-Calculatie-BKC.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 25
Afronding Certificaat