Dé opleidingensite voor hbo en hoger

51 Taal opleidingenBijpassende artikelen

Welk niveau Engels heeft u ?
Welk niveau Engels heeft u ?

16 maart 2016 | Redactie Millian.nl

Voordat u begint met een (Engelstalige) opleiding, training of cursus is het van belang om te weten welk niveau Engels u hanteert. Uw niveau kan worden vastgesteld aan de hand van het internationaal erkende standaard voor taalniveau aanduiding, het Common European Framework of Reference (CEFR), dat in het Nederlands het Europees Referentiekader wordt genoemd.Dankzij deze internationale standaard weet u altijd welk niveau u hanteert en welke vaardigheden u moet beheersen. Lees verder..

5 eigenschappen van een goede zakelijke taaltraining Engels
5 eigenschappen van een goede zakelijke taaltraining Engels

28 maart 2014 | Kevin Poynton

Het is niet makkelijk om te weten wat voor taaltraining je moet kiezen - uiteindelijk zijn er vele scholen, taalinstituten en onafhankelijke docenten die elkaar beconcurreren op de markt en allen stellen dat ze de beste oplossing hebben voor uw taalbehoeften Zakelijk Engels, maar ook voor uw Basis Nederlands, Financieel Frans of Technisch Duits.. Lees verder..

Test of English as a Foreign Language (TOEFL®)
Test of English as a Foreign Language (TOEFL®)

4 november 2013 | Millian

TOEFL-tests measure the ability of nonnative speakers of English to use and understand English as it is spoken, written, and heard in educational settings.. Lees verder..Taal

Uw taalvaardigheden verbeteren?

U wilt andere mensen een taal leren? In het vakgebied taal vindt u verschillende vooraanstaande opleidingsinstituten die u de Master of Education aanbieden. Maar ook als u op zoek bent naar een opleiding tot tolk / vertaler of meer wilt weten over de cultuur en communicatie in een land kunt u terecht in het vakgebied taal.

Millian.nl biedt u een volledig overzicht van taaltrainingen aangeboden door diverse opleidingsinstituten.