Dé opleidingensite voor hbo en hoger

57 Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap opleidingenBijpassende artikelen

7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn
7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn

1 april 2017 | Victor Huiting

Regelmatig vragen mensen mij tijdens een training hoeveel tijd je op LinkedIn zou moeten doorbrengen. Ook denken velen dat je pas succesvol kunt zijn met LinkedIn als je er de hele dag op actief bent. Niets is minder waar. Lees verder..

Van Met Passie naar Waarmakers
Van Met Passie naar Waarmakers

15 oktober 2016 | Millian

Met net zoveel passie (en misschien nog wel een beetje meer) gaat Met Passie verder als: WaarMakers.. Lees verder..

Psychologie op de werkvloer
Psychologie op de werkvloer

17 augustus 2016 | Manon Bongers

Over Aanklagers, Slachtoffers en ReddersEffectief samenwerken gaat niet alleen om het gezamenlijk behalen van outputdoelen. Effectief samenwerken begint met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen, zodat eenieder de verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel kan nemen en aanspreekbaar is op zijn gedrag. Effectief samenwerken gaat ook om de manier waarop je met je collega's en leidinggevende omgaat. Lees verder..Persoonlijke Effectiviteit, Leiderschap

Blijf op de hoogte van de nieuwste trainingen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Een goede manager word je niet zomaar. Veel professionals die vanuit hun specialisatie doorgroeien naar een leidinggevende positie hebben dit aan den lijve ondervonden en vullen hun vakkennis aan met specifieke managementvaardigheden. Of u er nu voor kiest om een algemene MBA te volgen of kortlopende leergangen: verdieping in uw persoonlijke effectiviteit en leiderschap zal voor u, uw mensen en uw organisatie altijd tot hernieuwde inzichten leiden.