Dé opleidingensite voor hbo en hoger

42 Logistiek, Transport en Inkoop opleidingenBijpassende artikelen

Het zwarte gat dat contractmanagement heet
Het zwarte gat dat contractmanagement heet

3 april 2017 | Covalis

Hoe komt het nou, dat ondanks goede inkoopprocessen er niet gebeurt wat u heeft gecontracteerd. Inkopers hebben het druk en na het contracteren moeten zij weer snel door met het volgende project. Hierdoor krijgt dat wat zich na de deal afspeelt, het contractmanagement, minder aandacht. Lees verder..

Ketenvaardigheden zijn troef
Ketenvaardigheden zijn troef

16 maart 2017 | Covalis

Wat gebeurt er als je bij het kaartspel een groot aantal troeven ontvangt. Je houdt deze graag voor de borst en bent erg voorzichtig om ze uit te spelen. Je zou maar niks meer achter de hand hebben…. Lees verder..

Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt
Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt

30 april 2015 | Gert-Jan Vlasveld

Een lange tijd bleef de discussie over contractmanagement hangen rondom de vraag of het een organisatie financieel iets oplevert of dat het alleen maar geld kost. Inmiddels is toegevoegde waarde van het vak wel aangetoond door praktijkcases. Contracten leveren door professioneel contractmanagement niet alleen besparingen op, er worden ook andere voordelen gecreëerd voor zowel opdrachtgever als leverancier. Lees verder..Logistiek, Inkoop

Als HBO of WO starter Logistiek zijn er veel mogelijkheden, zoek en vergelijk opleidingen via www.millian.nl

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste aanbieders van opleidingen in de logistieke sector: uiteenlopend van Supply Chain Management, Inkoopmanagement tot Transportkunde. Wanneer u één van deze studies afrondt, zal dit uw carrièremogelijkheden aanzienlijk vergroten.

Vraag een gratis brochure aan of neem direct contact op met de opleider