Dé opleidingensite voor hbo en hoger

8 Juridische opleidingenBijpassende artikelen

Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt
Contractmanagers steeds populairder op de arbeidsmarkt

30 april 2015 | Gert-Jan Vlasveld

Een lange tijd bleef de discussie over contractmanagement hangen rondom de vraag of het een organisatie financieel iets oplevert of dat het alleen maar geld kost. Inmiddels is toegevoegde waarde van het vak wel aangetoond door praktijkcases. Contracten leveren door professioneel contractmanagement niet alleen besparingen op, er worden ook andere voordelen gecreëerd voor zowel opdrachtgever als leverancier. Lees verder..

Verplichte opleiding voor advocaten van slachtoffers
Verplichte opleiding voor advocaten van slachtoffers

27 februari 2014 |

Er komt een verplichte opleiding voor advocaten die slachtoffers van (ernstige) misdrijven bijstaan.. Lees verder..Juridisch

Bent u werkzaam in de juridische sector en wilt u uw expertise uitbreiden?

Vergelijk diverse juridische opleidingen op www.millian.nl. Er zijn talloze juridische opleidingen. Maar welke is de juiste voor u? Millian biedt u dit overzicht van gerenommeerde opleidingsinstituten en de mogelijkheden die zij u bieden. Of u nu in het bedrijfsleven werkzaam bent of bij de overheid: uw juridische achtergrond kan altijd worden aangescherpt met de nieuwste inzichten. Actuele kennis van het recht zal uw positie op de arbeidsmarkt verstevigen en u een breder inzicht geven in de complexiteit van dit vakgebied. Niet alleen Europese en internationale wet- en regelgeving is voortdurend in beweging, ook arbeidsrecht, bedrijfsrecht, privaat- en publiekrecht kennen voortdurende ontwikkelingen.