Dé opleidingensite voor hbo en hoger

39 Human Resources opleidingenBijpassende artikelen

Gebrek aan carrièremogelijkheden voor meer dan de helft van de Nederlandse werknemers
Gebrek aan carrièremogelijkheden voor meer dan de helft van de Nederlandse werknemers

21 november 2016 | Redactie

Uit onderzoek van adviesbureau Willis Towers Watson is gebleken dat een gebrek aan carrièremogelijkheden voor Nederlandse werknemers in alle sectoren een groot probleem is. Om verder te komen in hun loopbaan voelt 53% van de professionals zich genoodzaakt over te stappen naar een andere werkgever.De 'Global Workforce Study' laat zien dat werkgevers het risico blijven lopen om hun beste mensen aan de concurrentie te verliezen. Lees verder..

Voorkom langdurig verzuim met deze drie tips
Voorkom langdurig verzuim met deze drie tips

24 april 2016 | Redactie

Kennis van ondernemers en HR verantwoordelijken in het Nederlandse MKB over langdurig verzuim schiet tekort.. Lees verder..

De vraag naar HR-adviseurs groeit
De vraag naar HR-adviseurs groeit

22 april 2016 | Redactie

Het eerste kwartaal van dit jaar is de vraag naar HR-professionals met 34 procent gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar. Vooral de vraag naar HR-Business partners en HR-adviseurs groeit. Dit komt naar voren uit het arbeidsmarktonderzoek van Yacht. Lees verder..HR

Human Resource Management

Personeelsmanagement is een belangrijk onderdeel binnen uw organisatie. Haal het beste uit uw werknemers en laat ze een masteropleiding volgen in het vakgebied Human Resource Management. Laat ze hun kennis verbreden op het gebied van o.a. werving en selectie, coaching en loopbaanontwikkeling.
Of u zorgt ervoor dat uw eigen human resource management up to date is, zodat u de talenten binnen uw organisatie niet onontdekt laat en kiest voor opleiden en leren.

Vraag kosteloos informatie aan via www.millian.nl of neem direct contact op met de opleider.