Dé opleidingensite voor hbo en hoger

21 Communicatietrainingen op Master en HBO niveauBijpassende artikelen

Psychologie op de werkvloer
Psychologie op de werkvloer

17 augustus 2016 | Manon Bongers

Over Aanklagers, Slachtoffers en ReddersEffectief samenwerken gaat niet alleen om het gezamenlijk behalen van outputdoelen. Effectief samenwerken begint met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen, zodat eenieder de verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel kan nemen en aanspreekbaar is op zijn gedrag. Effectief samenwerken gaat ook om de manier waarop je met je collega's en leidinggevende omgaat. Lees verder..

Krabbenmand-effect in zelfsturende teams
Krabbenmand-effect in zelfsturende teams

9 juli 2014 | Arjan van Weert

Mensen die elkaar in een groep onbewust tegenhouden om 'de kop boven het maaiveld uit te steken'. Het komt vaak voor in zelfsturende teams en in managementteams, maar werkt minder goed.. Lees verder..

Internal branding - Just do it!
Internal branding - Just do it!

16 april 2014 | Martijn Jacobs

Als je bij een bedrijf werkt dat de slogan 'just do it.' voert, wat verwacht je dan. Waarschijnlijk een bedrijf waar mensen werken die 'niet lullen maar poetsen'. Lees verder..Communicatietrainingen

Bent u op zoek naar een communicatietraining op Master of HBO niveau?

Op Millian.nl kunt u tientallen communicatietrainingen van toonaangevende opleidingsinstituten vergelijken. U kunt bijvoorbeeld denken aan een marketingcommunicatie training, het verbeteren van uw communicatieve vaardigheden, conflicthantering maar ook aan volledige communicatie opleidingen op Master en HBO niveau.

Vraag gratis informatie aan, download de informatie brochure of stel uw vraag aan de opleidingsadviseur. Alle opleidingen en trainingen worden aangeboden door toonaangevende opleidingsinstituten in voltijd of deeltijd. Altijd een geschikte locatie bij u in de buurt.