Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Vergelijk 73 Bestuur, Beleid en Overheid opleidingenBijpassende artikelen

Organisatie, Cultuur en Management: Cultuur is hot
Organisatie, Cultuur en Management: Cultuur is hot

7 juni 2013 | dr. Arnold Wilts

Sociale structuur en complexe cultuur in professionele organisaties. Cultuur is hot. Het is een begrip dat een belangrijke plaats in heeft genomen in onze samenleving. Lees verder..

Openbaar bestuur in verwarrende tijden
Openbaar bestuur in verwarrende tijden

7 januari 2013 | dr. Harmen Binnema

De rol van het openbaar bestuur is ten alle tijde aan verandering onderhevig. De huidige financiële crisis voert de druk op de vraag om nieuw beleid op.. Lees verder..

Bestuur en Beleid
Bestuur en Beleid

25 mei 2012 | Dr. Harmen Binnema

Waar de gedoogcoalitie zeven weken vergeefs probeerde een bezuinigingspakket samen te stellen, knutselden CDA, VVD, D66, GroenLinks en ChristenUnie in krap twee dagen een begroting in elkaar. Een paar maanden later mag Nederland voor de vijfde keer in tien jaar naar de stembus voor een nieuwe Tweede Kamer.. Lees verder..Bestuur, Beleid, Overheid

Vergelijk diverse cursussen en opleidingen in het vakgebied bestuur, beleid en overheid

Een Masteropleiding of Post HBO opleiding Bestuur, beleid of overheid zijn er in vele soorten en maten. Millian.nl heeft een overzicht van diverse opleidingen en trainingen voor beleidsmakers in de publieke sector zoals openbare ruimte, bedrijfskundig beleid en bestuur maken en bestuurlijk leiderschap.

Het is onontbeerlijk om up to date te blijven voor u als werkzame professional in de non-profit sector of bij de overheid. Vergelijk dus meerdere opleidingen en trainingen speciaal voor professionals en maak de volgende stap in uw carrière mogelijk.