Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Alle aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Amsterdam Business School
Locatie: Amsterdam

Aan de Amsterdam Business School (ABS) van de Universiteit van Amsterdam wordt hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek verricht op het gebied van: Accounting, Control, Finance, Human Resource Management, Organisational Behavior and International Strategy & Marketing. Het voltijdse onderwijs van de ABS wordt verzorgd in driejarige bachelor- en eenjarige masteropleidingen.

Gratis brochure
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Locatie: Amsterdam

Over de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten Een multidisciplinaire Hogeschool De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is een door de overheid bekostigde instelling voor hoger beroepsonderwijs (hbo) en biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau en bestaat uit: de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie, de Academie voor Theater en Dans en het Conservatorium van Amsterdam. Historie De hogeschool is in 1987 ontstaan door fusie van de toenmalige Academie voor Beeldende Vorming, Academie van Bouwkunst, Nederlandse Filmacademie en de Reinwardt Academie.

Anker & Kompas
Locatie: Bilthoven

Leiderschapstraining met diepgang, communicatie- en assertiviteitstrainingen met blijvend resultaat. Dat is wat Anker & Kompas sinds 2004 aanbiedt op haar eigen sfeervolle locatie in Bilthoven.

Gratis brochure
Antwerp Management School
Locatie: Antwerpen

Antwerp Management School is the autonomous management school of the University of Antwerp. Located in the hub of Europe, the school is building on the long tradition of academic learning of its parent institution the University of Antwerp.

AOG School of Management
Locaties: Groningen, Leusden

Over AOG School of Management AOG School of Management maakt universitaire kennis voor u toegankelijk. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen organiseren wij een veelzijdig palet aan opleidingen en masters, die toonaangevend zijn op het gebied van strategie, leiderschap, bedrijfskunde, management & organisatie, business development, HR, talentontwikkeling, marketing en overheid.

ArtEZ hogeschool voor de kunsten
Locaties: Arnhem, Enschede, Zwolle

ArtEZ hogeschool voor de kunsten is een hbo-opleiding met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ leidt op voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan.

BCM Academy
Locatie: Nunspeet

BCM Academy is het toonaangevend Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management en richt zich primair op de professionalisering en adoptie van Business Continuity & Crisismanagement. Alle producten behoren tot best-in-class en voldoen aan de hoogste eisen.

Gratis brochure
Beeckestijn Business School
Locatie: Leusden

Beeckestijn Business School Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten.

Gratis brochure
Bestuursacademie Nederland
Locatie: Hilversum

Samen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties. We richten ons zowel op de ontwikkeling van mensen als organisaties binnen het openbaar bestuur.

Gratis brochure
Boertien Vergouwen Overduin
Locatie: Hilversum

Wij zijn Boertien Vergouwen Overduin, leiders in trainingen. Zo'n 40 jaar geleden hebben we het vak uitgevonden.

Gratis brochure
Bongers & Partners
Locaties: Baarn, Utrecht

Specialist in 'management van mensen' Bongers & Partners is al meer dan tien jaar specialist in 'management van mensen'. We begeleiden mensen, teams en organisaties in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, en doen dat met veel passie en plezier.

Gratis brochure
Christelijke Hogeschool Ede
Locatie: Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt tien hbo-opleidingen en zes lectoraten op het gebied van zorg, welzijn, theologie, basisonderwijs, journalistiek, communicatie en zakelijke dienstverlening. CHE-Transfer is onderdeel van de CHE en brengt de kennis, ervaring en expertise op deze gebieden op de markt voor organisaties, bedrijven en professionals.

Gratis brochure
Covalis ketenmanagement
Locatie: Oisterwijk

Covalis maakt inkoopketens slimmer Contractmanagement en inkoop doen ertoe Samen met Covalis uw inkoopfunctie verder ontwikkelen en sterke ketens maken. Dat is ons werk.

Gratis brochure
D-ICT Solutions
Locatie: Amsterdam

D-ICT Solutions is opleidings en consultancy specialist op het gebied van Management, Advies, Implementatie en Beheer van ICT Organisaties, ICT processen en ICT projecten. D-ICT Solutions wordt vaak "getypecast" als dé specialist op gebied van ITIL® en PRINCE2®, maar levert wereldwijd ook trainingen op andere Management en ICT gebieden.

Gratis brochure
De Haagse Hogeschool, The Hague Graduate School
Locaties: Almere, Delft, Den Haag, Zoetermeer

Met een post-hbo-opleiding van de The Hague Graduate School zet u een stap naar ontwikkeling en groei. U wilt uw persoonlijke prestaties verbeteren en tegelijkertijd het succes van uw organisatie vergroten.

Gratis brochure
Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Universiteit Utrecht
Locatie: Utrecht

Departement Bestuur- en Organisatiewetenschap (USBO) Universiteit Utrecht (geaccrediteerde Universitaire Masteropleidingen & Executive programma's). De organisatie Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) is een academisch kenniscentrum van de Universiteit Utrecht.

Gratis brochure
Driestar educatief
Locatie: GOUDA

Praktijkgericht kenniscentrum Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen wij met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies.

Erasmus Academie BV
Locatie: Rotterdam

Tijd voor verdieping: kies voor een opleiding van Erasmus Academie Erasmus Academie biedt u Tijd voor Verdieping. Verdiepen is letterlijk het creëren van ruimte door het aanbrengen van een extra laag.

Gratis brochure
Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA)
Locatie: Rotterdam

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. Door deze samenwerking worden alle opleidingen en onderzoek op het gebied van Accounting, Auditing en Controlling onder één paraplu georganiseerd; postinitiële opleidingen, een executive master, executive programs en permanente educatie.

Gratis brochure
Focus learning journeys
Locaties: Baarn, Breukelen, Mierlo, Utrecht

Omdat we nooit uitgeleerd zijn..

Gratis brochure
Hogeschool iPabo
Locaties: Alkmaar, Amsterdam

Over Hogeschool iPabo Op Hogeschool iPabo geloven we in de vele talenten van kinderen en volwassenen. We zien het als onze missie om talentontwikkeling van basisschoolkinderen te realiseren door het permanent professionaliseren van leerkrachten en leidinggevenden in het primair onderwijs.

Hogeschool Leiden - Centrum Bioscience en Diagnostiek
Locatie: Leiden

Hogeschool Leiden Onderwijs Hogeschool Leiden beschikt over kwalitatief sterke opleidingen die onderscheidend zijn op het gebied van 'Jeugd', 'Gezondheidszorg' en 'Life Sciences'. We leiden studenten op die aan de slag gaan in het onderwijs of op andere manieren in contact komen met jeugd, zoals in de jeugdzorg en de preventie van jeugdcriminaliteit.

Hogeschool Rotterdam
Locatie: Rotterdam

Binnen Hogeschool Rotterdam is het ook mogelijk om masters te doen die bekostigd en niet- bekostigd zijn. Dat wil zeggen dat de ene master gedeeltelijk gesubsidieerd is en de ander volledig door een deelnemer moet worden betaald.

Hogeschool van Amsterdam

WAAROM HVA. Je wilt je blijven ontwikkelen in je baan.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Locaties: Arnhem, Nijmegen

Bent u gedreven om verder te groeien, persoonlijk én professioneel. Kies voor HAN Masterprogramma's.

Gratis brochure
Hotelschool The Hague
Locatie: Den Haag

Hotelschool The Hague Sterk internationaal georiënteerd maar altijd de fundamenten van onze oprichting in acht gehouden. Denk hierbij aan de speciale aandacht voor gastvrijheid en de sterke band met het werkveld.

HZ University of Applied Sciences
Locatie: Vlissingen

Waardevolle en zelfbewuste professionals De HZ University of Applied Sciences leidt mensen op tot verantwoordelijke, waardevolle en zelfbewuste professionals in een globaliserende werkomgeving. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met en betrokkenheid van de (internationale) beroepspraktijk en partnerinstellingen.

London School of Business and Finance
Locaties: Birmingham, Chicago, Hannover, London, Manchester, Singapore, Springleaf Tower, Toronto, Ontario, Vancouver

About us The London School of Business and Finance (LSBF) is a private educational institution based in London, offering undergraduate, postgraduate and professional courses with over 350 specialist study pathways. LSBF was established in 2003, and has grown from a single college focused on professional qualifications to an international network delivering a wide range of degrees in partnership with a variety of schools and associations.

Gratis brochure
Maastricht University School of Business and Economics
Locatie: Maastricht

Samen talenten ontwikkelen Maastricht University School of Business and Economics verzorgt postdoctoraal management onderwijs en training voor professionals. Het portfolio bestaat uit MBA programma's, Incompany programma's, managementcursussen en coaching.

NCOI Opleidingen
Locatie: Hilversum

Welkom bij NCOI Opleidingen NCOI Opleidingen is uitgegroeid tot de grootste opleider voor werkenden in Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. We verzorgen ruim 1.

Gratis brochure
Netherlands Business Academy
Locatie: Breda

Netherlands Business Academy Opleidingen voor professionals met ambitie Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy dé aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, Post-HBO opleidingen, academische leergangen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar carrière wil halen.

Gratis brochure
Nijmegen School of Management
Locatie: Nijmegen

About Nijmegen: studying in the heart of Europe Nijmegen is the oldest city in the Netherlands and is centrally located in Europe. It is a fun, safe and friendly place, safe and friendly place with a rich social and cultural life - a real student city with some 170,000 inhabitants, of whom about 30% are students.

Open Universiteit
Locatie: Heerlen

Bijna alles kan bij de Open Universiteit. Wij zijn heel flexibel en dat maakt ons aantrekkelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder die wil studeren op universitair niveau, volgens een eigen plan.

Post MD Opleidingen
Locatie: Rotterdam

U wilt graag een nieuwe stap maken in uw loopbaan. Daarvoor ligt een opleiding voor de hand, een opleiding die aansluit bij de actuele ontwikkelingen in uw sector.

Gratis brochure
Pro Education
Locatie: Hilversum

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of training.

Gratis brochure
Protestantse Theologische Universiteit
Locaties: Amsterdam, Groningen

Welkom bij de PThU De Protestantse Theologische Universiteit is een levensbeschouwelijke universiteit voor theologie. Gevestigd in Amsterdam en groningen.

Radboud Management Academy
Locatie: Nijmegen

De Radboud Management Academy (RMa) is een academische leerplaats waar managers, professionals en wetenschappers met elkaar in dialoog gaan over de samenleving van nu en morgen. En over de organisaties en instituties in die samenleving.

Rijksuniversiteit Groningen
Locatie: Groningen

De universiteit De Rijksuniversiteit Groningen heeft een rijke academische traditie die teruggaat tot 1614. Onze traditie heeft de eerste vrouwelijke student en de eerste vrouwelijke lector in Nederland voortgebracht, evenals de eerste Nederlandse ruimtevaarder en de eerste president van de Europese Centrale Bank.

Rivercloud
Locatie: Utrecht

Rivercloud Rivercloud ondersteunt ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar meer business en meer vrijheid. Doel is het vergroten van de online zichtbaarheid, invloed en autoriteit met Linkedin zodat je vaker betere klantgesprekken voert.

Gratis brochure
Rotterdam Business School
Locatie: Rotterdam

Rotterdam Business School "Rotterdam Business School offers inspiration for a lifetime in a world of opportunities." In 1966, representatives from various Rotterdam companies laid the foundation for this motto by establishing the first Business Administration Bachelor's Degree programme in the Netherlands.

Gratis brochure
Schouten & Nelissen
Locatie: Zaltbommel

De organisatie Schouten & Nelissen is één van de grootste opleidings- en adviesbureaus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Bij Schouten & Nelissen werken ruim 600 mensen, waaronder trainers, adviseurs, psychologen en andere deskundigen, met hart en ziel aan het bereiken van de doelstellingen van de klant.

Gratis brochure
Solvay Brussels School of Economics and Management
Locatie: Brussel

Welcome to the Solvay Brussels Schoolof Economics and Management. Let us start with one of the school's most important assets: its entrepreneurial and motivated student body.

Gratis brochure
Specialist Development
Locatie: Dieren

Specialist Development: persoonlijke ontwikkeling voor professionals. Leren en ontwikkelen gaat in onze ogen niet om het afleren van dingen of het aanleren van nieuwe dingen.

Gratis brochure
Stenden Hogeschool
Locatie: Leeuwarden

Studeren bij Stenden Hogeschool Het beste naar boven halen in iedere student. Dat is de missie van Stenden Hogeschool.

Streng Dijkerman & Partners
Locaties: Amsterdam, Breda, Bunnik, Eindhoven, Goes, Leende, Otterlo, Rotterdam, Soesterberg, Tilburg, Utrecht, Velp

Rode draad bij alle cursussen De uitgangspunten van de cursussen zijn: indien u deelneemt aan een training maakt u tijd vrij voor deelname en zet u zich met overgave in, zodat een optimaal resultaat wordt bereikt; managers en leidinggevenden dienen, behalve over vakinhoudelijke kennis en ervaring, ook in toenemende mate te beschikken over algemene management vaardigheden; onze managementtrainingen hebben een korte doorlooptijd ze zijn direct toepasbaar in de praktijk gelijkgestemde collega-deelnemers er is weinig/geen tijd nodig voor huiswerkopdrachten; alles gebeurt op de cursus zelf docenten geven een compacte inleiding, maken alleen gebruik van theorie indien noodzakelijk en tonen het effect/de uitwerking op de organisatie Waarom SD&P Hoewel SD&P inmiddels ruim20 jaar bestaat en in deze tijd voormeer dan 5000 personen cursussen heeft verzorgd, is niet iedereen bekend met SD&P. Hieronder volgt een aantal redenen, die door ex-cursisten vaak worden genoemd als onderscheidende voordelen.

Gratis brochure
Supply Chain Education
Locatie: Alphen a/d Rijn

There is a gap between what we know - the sharing of information is important - and that which we practice. Supply Chain Education teaches employees how they can put information and knowledge into standard practice.

Gratis brochure
Theologische Universiteit Kampen
Locatie: Kampen

Theologische Universiteit Kampen De Universiteit is verbonden aan de Gereformeerde Kerken in Nederland als wetenschappelijk theologische instelling die werkt vanuit de gereformeerde geloofsovertuiging in dienst van het evangelie van Jezus Christus. Transfer en Permanente Educatie Predikanten (PEP) Permanente Educatie Predikanten richt zich met name op de voortgezette educatie van predikanten.

Thomas More Hogeschool
Locatie: Rotterdam

PROFESSIONALISERING Bij Thomas More Hogeschool leiden wij studenten op tot startbekwame leraren, maar verzorgen we ook vervolgopleidingen voor leraren, schoolteams en directies. Samen met het werkveld werken we hard aan de onderwijsvernieuwing en onderwijsontwikkeling voor de komende jaren.

Tias School for Business and Society
Locaties: Amsterdam, Beijing, Eindhoven, Shanghai, Taipei, Tilburg, Utrecht

TIAS, de business school van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven, biedt een breed en flexibel portfolio aan internationaal erkende managementopleidingen. Het motto van TIAS is: "Never Stop Asking" en dit wordt weerspiegeld in opleidingen die hun oorsprong hebben in toonaangevend managementonderzoek en zijn ontworpen om aan de specifieke onderwijsbehoeften van individuen en organisaties in de veranderende wereld van het bedrijfsleven.

Tilburg University
Locatie: Tilburg

Tilburg University inspireert haar staf en haar studenten om bij te dragen aan de kwaliteit van de samenleving van vandaag en morgen. Wij doen dit door scholing en vorming van jonge mensen tot personen die verantwoordelijke posities in de maatschappij kunnen bekleden, door het aanbieden van levenslang en na-ervaringsonderwijs en door de resultaten van ons onderzoek.

Gratis brochure
TSM Business School
Locatie: Enschede

TSM business school is ontstaan vanuit de Universiteit Twente en richt zich van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt.

Gratis brochure
TU Delft
Locatie: Delft

Onderwijs voor professionals van de TU Delft Naast de reguliere voltijds- Bachelor en Masteropleidingen biedt de TU Delft diverse deeltijd- en andere opleidingen en cursusen. De postdoctorale opleidingen van de TU Delft zijn bedoeld voor professionals en managers die een academische studie en een uitdagende baan willen combineren.

Gratis brochure
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Locaties: Breukelen, Zeist

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is een in 1983 opgericht middelgroot familiebedrijf. Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch levert met een breed productenscala vakgerichte Business-to-Business informatie aan professionals binnen verschillende vakgebieden: Arbo, Veiligheid en VCA Financien Maatschappij, Criminaliteit & Veiligheid Overheid Recht Zorg en Welzijn Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch streeft naar producten en diensten die voldoen aan de eisen van permanente educatie, innovatie en actualiteit van wet- en regelgeving en wil een toonaangevend bedrijf zijn dat wordt gewaardeerd vanwege zijn kwaliteitsproducten en betrokkenheid bij degenen met wie en voor wie producten worden ontwikkeld en verspreid.

Gratis brochure
Universiteit Hasselt
Locaties: Diepenbeek, Hasselt

Versterk, versnel of ontwikkel jouw kennis & kunde Op zoek naar verdieping, verbreding of misschien wel heroriëntering. Universiteit Hasselt zet in op levenslang leren en biedt via haar permanente vormingsaanbod diverse mogelijkheden in bij- en nascholing voor professionals en ondernemers.

Gratis brochure
Universiteit voor Humanistiek
Locatie: Utrecht

Gaan sociale netwerken op internet ten koste van authentiek menselijk contact. Wat heb je aan een ideaal van autonomie, als je afhankelijk bent van zorg.

Gratis brochure
Vlerick Business School
Locaties: Brussel, Gent, Leuven, St. Petersburg

By 2030 the majority of people will be educated abroad. Vlerick is a leading international business school.

Gratis brochure
Vrije Universiteit Amsterdam
Locatie: Amsterdam

Ben jij een professional met een goede baan. Dan heeft het Center for Executive Education dé opleiding voor jou.

Gratis brochure
Wagner
Locaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Baarn, Bakkeveen, Brummen, Den Dolder, Den Haag, Dordrecht, Groningen, Haren, Maastricht, Santpoort, Sint-Michielsgestel, Utrecht

Over Wagner Onafhankelijk denken. Verbredend kijken.

Gratis brochure