Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Zoek in duizenden opleidingen, trainingen en cursussen

Alle opleidingsinstituten »

Nieuwste artikelen

Het zwarte gat dat contractmanagement heet
Het zwarte gat dat contractmanagement heet

3 april 2017 | Covalis

Hoe komt het nou, dat ondanks goede inkoopprocessen er niet gebeurt wat u heeft gecontracteerd? Inkopers hebben het druk en na het contracteren moeten zij weer snel door Lees verder..

7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn
7 Simpele Stappen Voor Meer Leads Met LinkedIn

1 april 2017 | Victor Huiting

Regelmatig vragen mensen mij tijdens een training hoeveel tijd je op LinkedIn zou moeten doorbrengen. Ook denken velen dat je pas succesvol kunt zijn met LinkedIn als je Lees verder..
Een masteropleiding of MBA volgen

Een Master opleiding of MBA opleiding volgen naast uw baan en gezin is geen eenvoudige combinatie. Het biedt echter wel nieuwe mogelijkheden voor een verdere carrière. Het vergroot uw kennis en kunde, u leert complexe materie en vraagstukken te benaderen en het geleerde kunt u direct toepassen in uw eigen organisatie.

Een Masteropleiding of MBA opleiding kiezen

Voor professionals en managers die op zoek zijn naar een masteropleiding of MBA opleiding is Millian.nl de eerste stap naar een weloverwogen keuze. In elk vakgebied heeft u de mogelijkheid om opleidingen te selecteren, vergelijken en meer informatie over aan te vragen. Van een parttime master bedrijfskunde tot een Action learning MBA.

Bent u nu op zoek naar een passende Master of MBA opleiding? Dan heeft u nu behoefte aan de volgende stap in uw carrière. Bekijk ons overzicht!

Stel het starten van een opleiding niet uit.