Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Ontslag en Transitievergoeding - Dag

Markus Verbeek Praehep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die te maken heeft met fiscaal en juridisch personeelsbeheer en in een korte training geïnformeerd wil worden over de wetswijzigingen omtrent ontslag(vergoeding).

Omschrijving
Wanneer is er sprake van een ontslagvergoeding? Welke fiscale aspecten en socialezekerheidsregels spelen hierbij een rol? Deze vragen worden beantwoord in de training Ontslag en Transitievergoeding. Ook de Wet werk en zekerheid en de invloed daarvan op de ontslagvergoeding komt in dit programma aan bod. Tot slot wordt gekeken naar de verschillende juridische en fiscale gevolgen van ontslag en wordt aandacht besteed aan billijke vergoedingen. Door de praktijkgerichte insteek van deze training kun je de geleerde theorie moeiteloos in je dagelijks werk in praktijk brengen.

Enrollment
Inschrijven kan via www.mvp.nl/inschrijven.html?id=74853.

Graduation

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Ontslag en Transitievergoeding' van Markus Verbeek Praehep.

De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Zie !!GEEN VERWIJZING!! voor de actuele status van deze training.

Objectives

In deze training leer je over ontslag(vergoeding) en het effect van de nieuwe Wet werk en zekerheid hierop. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na deze training heb je een overzicht van alle fiscale en sociale verzekeringsaspecten van de ontslagvergoeding.

De training wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

Program guide

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Aspecten van de arbeidsovereenkomst
  • Ontslag en ontslagvergoeding
  • Wijzigingen Wet werk en zekerheid en transitievergoeding
  • Billijke vergoeding
  • Recht op uitkering na ontslag (o.a. WW)
  • Aanpassing WWZ en transitievergoeding
  • Rechtsgang van de werkgever en werknemer bij ontslag om andere reden dan bedrijfseconomisch en langdurige ziekte

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 1 maand
Kosten €490
Titulatuur Geen titel
Website www.MVP.nl/Module/Ontslag-en-Transitievergoeding.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 12
Afronding Certificaat