Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Excel-training voor Financiële Professionals - Zaterdag

Markus Verbeek Praehep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

Deze training is zeer interessant en informatief voor onder andere medewerkers van accountantskantoren en belastingkantoren en administrateurs in het MKB die zich willen bekwamen in de toepassingsmogelijkheden van Excel.

Omschrijving
Gedegen kennis van Excel is voor de financiële administratie van groot belang. Dit korte trainingsprogramma is daarom onmisbaar voor de financiële professional die zich wil bekwamen in het gebruik en de toepassing van Excel. Naast meer basale toepassingen van Excel, zoals sjablonen, opmaak, afdrukken en samenvoegen, komen ook de functies voor gegevensanalyse aan de orde. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in de opleidingen HBO Cost Accounting en Control en HBO Verslaglegging van Markus Verbeek Praehep.

Enrollment
Inschrijven kan via www.mvp.nl/inschrijven.html?id=76249.

Graduation

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Excel-training voor Financiële Professionals' van Markus Verbeek Praehep.

Objectives

Onder leiding van ervaren vakdocenten word je op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen. Tijdens de training heb je toegang tot de professionele digitale leeromgeving. Hier vind je alle informatie over de training en de examens. Je kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met je medestudenten en de docent. Na deze zeer praktijkgerichte training heb je vaardigheden ontwikkeld in het gebruik en de toepassing van Excel.

Program guide

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Sjablonen, opmaak en afdrukken
  • Overzichten van databases
  • Beveiliging data
  • Importeren en verzamelen in een database
  • Sorteren, filteren en verschuiven
  • What-if-analyse

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 2 maanden
Kosten €590
Titulatuur Geen titel
Website www.MVP.nl/training/Excel-training-voor-Financiele-professionals.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 12
Afronding Certificaat