Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Basiskennis Calculatie (BKC®) - Dag

Markus Verbeek Praehep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

Je vervult een administratieve functie of wilt deze gaan vervullen. Dit programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Omschrijving
Werk je graag met cijfers? Spreekt de functie van financieel-economisch medewerker je aan? Dan is de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) van Markus Verbeek Praehep de eerste stap op weg naar jouw doel. Tijdens deze opleiding word je uitstekend voorbereid op het examen Basiskennis Calculatie (BKC®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Kortom, een logische opstap voor een schitterende loopbaan in de administratieve sector.

Admission

Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

Characteristics
Vakopleiding

Course schedule

Deze opleiding duurt 3 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur en 1 bijeenkomst van 10.00 uur tot 16.00 uur voor de examentraining. Je kunt deze opleiding ook grotendeels op afstand volgen op basis van e-learning (zie Flexibel studeren voor meer informatie).

Enrollment
Inschrijven kan via www.mvp.nl/inschrijven.html?id=69845.

Graduation

Je neemt deel aan het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze opleiding wordt online geëxamineerd. Bij een voldoende resultaat ontvang je het officiële diploma ‘Basiskennis Calculatie (BKC®)’.

Objectives

Deze opleiding wordt gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. Je krijgt bruikbare kennis aangereikt op het gebied van goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens. Tijdens deze opleiding word je uitstekend voorbereid op het officiële examen Basiskennis Calculatie (BKC®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Wij bieden je een complete examentraining met tips, trucs en proefexamens. Je wordt begeleid door een ervaren docent die jouw dagelijkse praktijk goed kent.

Program guide

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

Financieel-administratieve berekeningen
  • Elementaire berekeningen
  • Kostprijscalculaties
  • Statistiek en spreadsheetgebruik
Handel en verzekering
  • Goederenhandel
  • Handel, koop en verkoop
  • Internationale handel
  • Verzekering

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 maanden
Kosten €525
Titulatuur Geen titel
Website www.MVP.nl/opleiding/Basiskennis-Calculatie-(BKC).html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 25
Afronding Diploma